Marsel* 0 Posted April 1 Report Share Posted April 1 Sem nov na forumu oz. ga že en čas berem, ampak bi vam sedaj zastavil eno vprašanje in prosim, če mi lahko pomagate da se bom lažje odločil. Zanima me ali bi mi lahko pomagali izbrati kross motor za začetnika. Zdaj star sem 16 let in ne mislim glih dati 4.000€ za začetek, ker je škoda če bom pal... Sem pa navajen za Apn 6S. Se bi dalo dobiti kaj novega za 2500€? Glede rabljenega pa nisem ziher ker nimam dovolj izkušen, da bi vedel če je zares v dobrem stanju. Hvala in lep pozdrav Quote Link to post Share on other sites
Marsel* 0 Posted April 1 Author Report Share Posted April 1 Študiral sem na motor, če se bo dobil. http://www.motostar.si/component/spidercatalog/showproduct/341?product_id=144&page_num=1&back=1 Quote Link to post Share on other sites
Erikcslo 145 Posted April 1 Report Share Posted April 1 Jaz sem imel pred več kot 20 leti Kavasaki KX 125 za vikend dirkanje na cross pisti in sem bil skoraj vedno brez denarja! ko padeš pokajo ročke (v mojem primeru tudi 4 na vikend), velika kanta benzina - mešanica, menjaval sem tudi gume, ko ketna preskakuje menjaš ketno in oba zobnika, špice znajo pokat... Quote Link to post Share on other sites
Marsel* 0 Posted April 1 Author Report Share Posted April 1 Saj zato hočem malo bolj poceni kross motor, da se prvo naučim pravilno vozit, pol pa kaj dražjega, pa zaenkrat še nism neki divjak vozo pa se bi občasno ko bi mel čas, malo za sprostitev, da se odmaknem od vsega malo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts