Jump to content

Snežnik

greg570

Recommended Posts

Iščem lepo makadamsko turo po gozdovih Snežnika in se mi zdi zanimiva cesta od Zabič preko Gumanaca do Babnega polja. Vidim, da gre cesta deloma povsem ob (po) meji med SLO in Hrvaško... So tu kakšne kontrole oziroma je to lahko problem?

pred 14 minutami, greg570 pravi:

Iščem lepo makadamsko turo po gozdovih Snežnika in se mi zdi zanimiva cesta od Zabič preko Gumanaca do Babnega polja. Vidim, da gre cesta deloma povsem ob (po) meji med SLO in Hrvaško... So tu kakšne kontrole oziroma je to lahko problem?

jaz sem bil 14 dni nazaj (snežnik gomance žabiče), pa ni bilo nikogar itak je pot po Slo, sicer pa so table, državna meja prepovedano/ni prepovedano. Sej si državljan EU, dokument mej s sabo ostalo je pa problem organov.

20210703_144315_HDR.thumb.jpg.c78bb342ed2f4742c5bc3d14c645866d.jpg

20210703_145049_HDR.thumb.jpg.bd1fb40114a60e6e95d55bde2b9352f2.jpg

• Like 3

• 3 weeks later...

Sem se včer mal zgubil, telefon je crknu...? pol sem pa našel naše vojake in sem jim sledil za Hiluxom....?poln tank obvezno.?

• Haha 2

Ce ima kdo od pionirjev kak posnet track tistih koncev se priporocam, predvsem zaradi kombinacije lastne zvedavosti in (pre)malega kestla :D;) 

pred 41 minutami, dolenc100 pravi:

Sem se včer mal zgubil, telefon je crknu...? pol sem pa našel naše vojake in sem jim sledil za Hiluxom....?poln tank obvezno.?

Zihr so se zgubil tut oni ?