Skoči na vsebino

KOVE (450 rally, 500x, 800x in izpeljanke)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

Priporočene objave

Objavljeno
pred 10 minutami, skalar36 pravi:

Uf, to pa obeta. 350 in 2 cilindra. Dobro se sliši. 2025, al kasneje?

Z malo sreče,jeseni 2025

Objavljeno
15 hours ago, vandrovec said:

Saj je lepo da se piše o motorjih takih in drugačnih. Mene zanimajo vsi motorji ne le ena kategorija glede novic in objav. Premalo je objav na forumu pa ni kaj brati, to je večji problem 🙂

Kove 250 enduro, 350 enduro...se mi zdi, da cena ne bo ravno "kitajska"? Če ne bo veliko cenejši od Honde crf 300 l mi ne bo zanimiv, žal. Meni bi zadostoval takAshampoo_Snap_2024_11.22_18h22m21s_001_.png.83eb6dedb33f57c226e7c0de6db12694.png

...brez vesoljske tehnologije, samo da se pelje po vseh terenih in da ga ni škoda puščati kjerkoli  🙂

Voge rally 300 je v trgovini 4ooo€. Ce bi rad kupoval po indijskih cenah, bos moral v indijo in kupovat z indijsko placo. Google pravi da je to okrog 230€ na mesec. 

Objavljeno
pred 57 minutami, Kugelschreiber pravi:

Voge rally 300 je v trgovini 4ooo€. Ce bi rad kupoval po indijskih cenah, bos moral v indijo in kupovat z indijsko placo. Google pravi da je to okrog 230€ na mesec. 

Si blizu ja...viri so sicer različni,če vzamemo povprečje, se vrti okrog 350 eur mesečno.

Zanimiva pa primerjava s kitajsko. Za marsikoga šokantna številka.

Objavljeno
Ob 22. 11. 2024 ob 10:36, vandrovec pravi:

Že lani si na prototipu sedel?

...da ne bo nesporazuma...

..ne hodim po sejmih posedat po motorjih...sedel sem na njem na Gorenjskem v privat garaži, ki je po dogovoru tudi odprta za javnost...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!