Jump to content
Najpomembnejši ukrep za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom je, da zmanjšamo stike in ostajamo doma. ×
 • Sign Up
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • Snečer
   Ne vem, zakaj se ne bi smel oglasiti tudi v tej temi. Čisto normalno sem oddal svoj prispevek. In še se bom oglašal, če se mi bo zdelo potrebno. Če pa imaš s tem kakšno težavo, pa jo saniraj pri sebi, provokacije bodo sankcionirane.
  • Snečer
   Ker se zadeva širi po zrahu, ko kihne sosed, tudi več metrov, ni potreben direkten stik... Zato imam potencialne probleme s sosedi, čeprav je delno visoka betonska ograja in leseni paneli. Ker froci plezajo gor, čeprav jih teram in ker prihajajo obiski :"samo to sem ti pripeljal itd.". Jaz stojim na stališču, da je treba ukrepe striktno spoštovati, kršitelje pa pošteno kaznovati. ------------------------ https://skandal24.si/crno/kdo-se-norcuje-iz-ljubljane-se-je-na-obalo-prisla-soncit/  
  • Codeine
   Če bi "zalutal" nad Nemčijo bi ga nemci utegnili še zapleniti.
  • Vito23
   Posnetek je dober ampak veliko tut zgrešenih zadev. Po 15.000km na 1250 moram rečt, da ni nobene luknje v navoru. Hillclimb se, da izklopit ampak pustimo to. Seveda vsak bik ve, da GS, GSA, KTM, AT, DUCATI niso za hude offroad scene za povprečnega uporabnika. Sam hodim tudi malo po makadamu ampak se dobro zavedam, da na kakšne kozje stezice 270kg glih ni fajn peljat. Motor je odličen saj tudi številke o prodaji povejo dosti. Snečer kaj se oglašaš v tej temi? Nimaš svoje teme?  
  • DAMI34
   spet maš problem z menoj, al sosedi, al mularijo...odloči se. Bergama nisem jaz ustvaril niti povzročil, preveč mi pripisuješ. Stvar je 100% jasna. Ni kontakta, ni okužbe. Ves vnos v bajto kontrolirat in razkužit. Če je pa dolgčas v hiši pa daljnogled v roke in prijavljat "morebitne "prekrškarje. (tu se pa začne sarkazem) In zdaj na osebno raven, ker si se že tja spustil. Napadel si nekoga, ki je opisal svojo situacijo, označil si ga za "rumeni tisk" in potencialnega nevarneža. Če je teb dolgačas v bajti in delaš dramo, se sekiraš, puliš lase itd...verjetnu poštarju ni, ki mora vsak dan nekaj takih napsihiranih ljudi oskrbeti s pošto...res mu ni...vmes ga pa jebe policaj za varnostni pas... Mogoče boš razumel, mogoče pa tudi ne.... Vsaka zgodba ima dve plati...in lahko se nabija v nedogled.    
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!