Jump to content
 • Sign Up
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • MitjaF
   Pa, naj te opozorim, raje ga ne probat. Samo pomisli, kako grozno bi bilo, da ga slučajno probaš za en weekend. Potem bi si ga moral kupit in kako bi to razložil na forumu ob takih objavah. Da ne govorim, da stane 18000+eur. To ti govorim iz lastnih izkušenj. 
  • Loba
   Po moje pri izbiri modela veliko vlogo igrajo subjektivni vplivi,  ki so posledica socialnega druženja, vplivi marketinga na našo zavest ter podobno in to se vidi že pri prvem izboru blagovne znamke pred izbiro modela. Motoristi, ki so šele pričeli voziti najbrž niti ne vedo, kaj bi jim "pasalo" in tako kupujejo na "oko" ali pa po "črednem nagonu", torej, tisto, česar je največ na trgu. Najbrž smo vsi v podzavesti pod določeniim vplivom okolja, družbe in informacij ki jih preberemo na netu in si tako zelo tažko ustvarimo svoje mnenje. Meni osebni recimo Versys sploh ni všeč, pa vozim vizuelno podoben motor, in Versusa sploh še nisem probal, a imam o njem svoje menenje, kar pomeni, da se itak motim, ker ne morem soditi na podlagi nekih predvidevanj. Po drugi strani pa vedno ko pogledam recimo Kawasakija Ninjo (katerokoli,  jo občudujem, še posebej sedaj to novo SX 1000, ki je pa prav tako sploh še nisem vozil, a bi jo imel.... in imam ustvarjeno neko mnenje na podlagi vizualizacije in prebranega. Čeprav sem sprobal že kar dosti motorjev, pa jih vseeno še večino sploh nisem in potem prebiram mnenja tistih, ki so jih vozili in si na podlagi tega ustvarim neko mnenje. Tako da, mogoče je ravno čar v tem , da vsega ne moremo sprobati (no, nekateri. po profesionalni poti imate te možnosti, super !), ampak najbrž se tisti, ki ne sprobamo vsega, več motimo kot imamo prav. In potem prebiramo debate dalje... bo zanimivo leto, upam da sprobam kaj od novitet. 
  • Snečer
  • mladench
   Moja objava je dosegl cilj s prvim citatom 😃 seveda nebom brihtuliral kako dober ali slab je, samo s sedenjem na njem Po branju uporabniških izkušenj, vrjamem, da je super moped 👏✌️  
  • mladench
   Nekaj vizuelnih vtisov...    
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!