Skoči na vsebino

MALOSSI Multivar@Runner


KaMiKaZe

Priporočene objave

Pred kratkim sem v Motoracing-u nabavil MULTIVAR-ja. Danes pa sem ga končno montiral na mojega Runnerja. Najprej sem zamenjal tisto veliko vzmet za sklopko z novo od MALOSSIJA, ki je bele barve. Nato sem menjal še variator in pravtako podloško, ki se nahaja za variatorjem.

Ko sem vse skupaj sestavil sem šel preizkusit motor. Opazil sem da dela na višjih obratih kot prej pri katerikoli hitrosti. Ovinke se da lepše delat, saj ko spustiš gas pred ovinkom in ko ga nato dodaš, motor takoj potegne z višjimi obrati kot prej-celo zdrsne zadnja guma pri pospeševanju iz ovinka B) .

Nato sem hotel stestirat še pospeške in sicer na 170m (rahel klanec navzgor). Z original variatorjem mi je motor iz mesta do druge črte (170m) povlekel na 72km/h. Sedaj pa samo na 70km/h!---Opazil sem, da ko štartam z mesta s polnim gasom najprej lepo povleče, nato od 30-40km/h jermen drsa za nekje 3s! :unsure: :(

Končne hitrosti še nisem imel možnosti testirat tako, da jo bom jutri.

Kaj naj bi bil problem, da jermen drsa?-zamenjal sem vzmet in predvidevam, da je dovolj močna da jermen ne bi zdrsnil, saj vzmet dobiš zraven variatorja. Jermen pa je še original in ima 5300km.

Hvala za odogovor!

lp Andrej

Popravljeno . Popravil KaMiKaZe
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hum...isto kot pri meni....8,5g al ap 9g valcke si daj pa ti nebo nic vec drselo se bolsi pospesek bos dobil pa koncno mogoce.....jaz sem jo... :) :) :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hum...isto kot pri meni....8,5g al ap 9g valcke si daj pa ti nebo nic vec drselo se bolsi pospesek bos dobil pa koncno mogoce.....jaz sem jo... :)  :)  :)

Mah.... ne vem ce bi menjal valčke, ker imam notri trenutno 4.3g in če bi dal 8g nebi sploh mel obratov ali pač? :rolleyes:

Moram ugotovit zakaj drsa jermen. Ugotovil sem, da drsa zadaj pri sklopki. Končno hitrost pa bom preizkusil zvečer...

Zakaj pa je tebi šlo vse po gobe?-šla gred al kaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja meni je zaradi orginalnih 4g valckov ki sem jih dobil zraven multivara nikam ni sel.Sukal se je na 12.100 obratih koncna je bla 46km/h :blink: :blink: :blink: :blink: Sem dal 5,6gramske ni blo efekta potema pa 8,5g pospesek super koncna se bolsa,navor non stop :) :) :) Se bom dal 9gramseka zdaj ko bom na novo skup naredo pa bo to to :)

Jap gred je sla in to 1mm pred lagremo v bloku jo je vstran odsekalo :angry: :angry: :angry: :( :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!