Jump to content

Recommended Posts

Posted

Njah, bolj kot ror me moti una crta cez tank... izgleda, k da bi bil auspuh tam cez potegnjen...

Posted

Motor zgleda :notworthy: , samo izpušne cevi pa po fotki sodeč potekajo nevarno blizu voznikovih nog... :hmm:

Aja, pa kaj tale deklič na vsaki sliki zakriva del motorja? Se mi zdi, da se fotograf ni preveč potrudil, da je ne bi bilo na fotki. :D

Urbi

Posted

Najbrž ga bomo videli tudi na sejmu IMOT. :)

Posted

Upam, da bojo se kaksno vetrno zascito dal gor. Drugac bo voznja nad 120 prej muka kot uzitek.

120 bo po moje za takole zverino prava malca :OK:

Posted
Aja, pa kaj tale deklič na vsaki sliki zakriva del motorja? Se mi zdi, da se fotograf ni preveč potrudil, da je ne bi bilo na fotki. :D

:stupid:

Posted

A obstaja že kakšen info o CENI!!!!!?????????????

Pa ne mislt,da se mi je spet snel,pa da bom spet menu!!!! Sam grozn rad se rajcam pozim!!!! :lol1: :lol1: Ja,ja sej vem,da bi se lahko tut na kak drgačn način!!! O:-)

Posted

Vse lepo in prav, ampak, ko je oblikovalec prišel do lončkov za zavorno olje in za sklopkino olje, je očitno umrl, dal odpoved, ali pa so mu vzeli projekt in šli v štarcuno z rezervnimi deli za karkoli za prvim vogalom in nabili tisti nesrečni štrleči posodici tja gor.

Ne da bi hotel biti kritikastrski, Moto Guzzi je bil zelo na vrhu mojih želja, ampak ti posodici zaradi neokusnosti tako padeta v oči.

Posted
Vse lepo in prav, ampak, ko je oblikovalec prišel do lončkov za zavorno olje in za sklopkino olje, je očitno umrl, dal odpoved, ali pa so mu vzeli projekt in šli v štarcuno z rezervnimi deli za karkoli za prvim vogalom in nabili tisti nesrečni štrleči posodici tja gor.

Ne da bi hotel biti kritikastrski, Moto Guzzi je bil zelo na vrhu mojih želja, ampak ti posodici zaradi neokusnosti tako padeta v oči.

Ne se prehiter sekirat. Gledu si prve slikice, ki so slike prvega prototipa in ne serijskega motorja. Če pogledaš slike bolj proti koncu prve strani boš vidu, da teh lončkov na kasnejšem prototipu ni več. Pri prototipu jim je očitno mal cajta zmankal, al pa so bili neučakani kot otroci, ki bodo dobili novo igračko. Morš rezumet tu so čustva v igri. Če bi jast naredu tak lep motor in bi me za cajt basal, bi ga pkazu tut s takim lončkim!

Glede cen pa še nisem nič opazu. Mislim, da so razmišljal na ceno okol 13.000-14.000 EUR.

Posted

Glede cen pa še nisem nič opazu. Mislim, da so razmišljal na ceno okol 13.000-14.000 EUR.

:xx: :xx: :xx: :xx:

Odločno preveč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bom raj na Engleza počaku!!!!!!

Posted

Sa če bo slovenski zastopnik držal cene tako kot za ostale modele, pol ta zadeva pri nas ne bi smela koštat več kot 2.5-2.6 miljončka! Kar spet ni malo, ni pa veliko. Če primerjaš z drugimi posebneži je cena vredu. Kakšna alternativa je pa Anglez? Sejv njihovem reprtuarju ni nič kaj takšnega, za kar bi lahko reku "tole je pa alternativa za Grisoja"

Kris

Posted
Če pogledaš slike bolj proti koncu prve strani boš vidu, da teh lončkov na kasnejšem prototipu ni več.

Se en bliznji posnetek belance :)

post-4-1072170951.jpg

• 1 month later...
Posted

Motorin...Lepota. Dimnik? Čudno...res se mi zdi prevelik. :(

• 4 months later...
Posted

Pocasi se tudi Griso A.K.A "The body guard" (povzeto po Ameriskem zastopniku) bliza proizvodnji.

Griso: dosedaj so naredili le en prototip ki deluje in nekaj za razstave. Prav te dni se bodo odločali ali naj na njega dajo motor s štirimi ventili na valj (tak kot daytona, MGS in Centauro) ali pa dvoventilskega, od breve 1100 z dvema svečkama na valj, ki po sposobnostih le malenkost zaostaja za štiriventilskim. Če bodo sprejeli to možnost bo motor šel v proizvodnjo že letos jeseni, sicer pa šele drugo leto.

• 3 months later...
Posted (edited)

Na tovarniski strani si lahko ljubitelji tega motorja dolocijo kaksne barve bi ga radi imeli. Mogoce bo pa kaksna barvna kombinacija izbrana za proizvodnjo :OK:

Taksen bi pa bil moj "Brutus": :yea2:

Aha, pa se to: motor bo dvoventiljski, tak kot pri Brevi 1100

post-4-1096758173.jpg

Edited by Kruse
  • 11 months later...
Posted

GMG 2005 je za nami...

post-2120-1127308444_thumb.jpg

Prvi serijski Griso je bil izzreban in predan novemu lastniku.

post-2120-1127308301_thumb.jpg

• 1 month later...
Posted

In kmalu bo ta motorino prisel tudi v Slovenijo. Yeeeeeeeee :worship: :OK:

post-2120-1130327698_thumb.jpg

Cena? Sitnica ;)

2.976.000 SITnih

Posted

Včeraj videl v Trstu.... zelooooo hud motor...

• 5 months later...
Posted

odlično se pelje, čvrst in agresiven, cestni torpedo

Posted

zlo hud bajk, tut verzija 850 gate trga :naughty: :naughty:

Posted

odlično se pelje, čvrst in agresiven, cestni torpedo

In kje si ga vozu?

• 1 month later...
Posted

In kje si ga vozu?

po cestah :)

Posted

no shit, sherlock.

sem mislil ker sele mesec dni po vprasanju odgovarjas, da ti je sele danes uspelo priti iz gozda.

• 1 year later...
Posted

Da malo obudimo temo......ima mogoče kdo informacije s prve roke glede Grisota 850?