smasher 2405 Posted December 2, 2019 Report Share Posted December 2, 2019 Kaj NGK ne dela V line svečk za motorje? Ker zmeraj so v tem klasičnem izgledu. Ker po mojih izkušnjah V line zelo dobro prenesejo tudi višje temperature. Jaz jih imam v avtu in vozim na plin pa komot zdržijo tudi 40 000km, ko navadne svečke zdržijo max 20 000km Quote Link to post Share on other sites
Bostjan L 942 Posted December 2, 2019 Report Share Posted December 2, 2019 59 minutes ago, thumper said: razpadla kako ? ker če se je odkrušil porcelan je heba za agregat.. Imel sem srečo, da je takole razpadla. jskrablin and Kugelschreiber 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Snečer 29290 Posted December 2, 2019 Report Share Posted December 2, 2019 pred 2 urami, Bostjan L pravi: Sem ji sprobal. Kitajska iridium je držala natanko 1000km nato je na vrhniškem klancu razpadla na tri dele. Prvih tisoč kilometrov je suvereno oddelala. Čist OK na začetku.... Če slučajno rabiš za test imam spravljen en kitajsko v več delih in eno še celo (rabljeno 1000km). Po specifikaciji so primerne za Ferarija (resno). Mislim sem na strokovni test, tako kot testirajo druge komponente. Verjetno tvoja svečka ne paše v moj motor, jaz kupujem na servisu oziroma pri preverjenem prodajalcu v UK. Quote Link to post Share on other sites
Kugelschreiber 3630 Posted December 2, 2019 Report Share Posted December 2, 2019 (edited) 32 minutes ago, Bostjan L said: Imel sem srečo, da je takole razpadla. Pizdarija. To se ti je zgodilo med voznjo? Da se tudi original tako odlomi med odtiskanjem ni cisto nevsakdanje. de se pa tako razcvete po 1000km... Edited December 2, 2019 by Kugelschreiber Quote Link to post Share on other sites
MiNa 14103 Posted December 3, 2019 Report Share Posted December 3, 2019 pred 13 urami, Bostjan L pravi: Imel sem srečo, da je takole razpadla. 1Kkm? Zelo oksidirana po obodu. takšne po 20Kkm-ih nisem "potegnil" niti iz boxerja pa je svečka zelo izpostavljena... Quote Link to post Share on other sites
thumper 13685 Posted December 3, 2019 Report Share Posted December 3, 2019 pred 21 urami, Bostjan L pravi: Imel sem srečo, da je takole razpadla. to se je zgodilo tudi SF-u z denso ... jaz svečke že nekaj časa zategujem z moment ključem po tovarniški specifikaciji.. pred 7 urami, MiNa pravi: 1Kkm? Zelo oksidirana po obodu. takšne po 20Kkm-ih nisem "potegnil" niti iz boxerja pa je svečka zelo izpostavljena... boxer ima v nasprotju z guzzijem povešene joške in voda prej odteče.. .. .. .. .. MiNa and Bostjan L 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts