Jump to content
 • Sign Up
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • Snečer
   Mt 07, zelo primeren, tudi za začetnike, še Adrian je delal izpit z njim (ponovno)  
  • DAMI34
   lajkam izlet, nee padanja, mi je prevč poznano, jebem ti strice z nizkimi nožicami  (roll bari so pa res zlata vredni, tut preverjeno)  
  • DAMI34
   Kar se tiče okuženih: zarad mene jih je lah maljon, dokler mam intenzivno prazno in nobenga na ventilatorju. Potem je korona prehlad, al pa gripa. Žal občasno tudi kdo umre od prehlada, al pa padca, al pa kihanja, al pa ko se mu sladoled zaleti v sapniku.
  • DAMI34
   no tule si falil. SX ni cestak (je sport turer), drža je dovolj dobra za 500-700km na dan, tako za voznika kot sopotnika. Preverjeno, če le nimata 200 in 180cm Moja se nikoli ni pritoževala čez udobje zadaj, celo nekateri moški se niso, ki sem jih odpeljal kakih 50km. Stranske ročice za prijem so super zadeva. Sedež prev tako, nabaviš 2019 letnik in kupiš sedeže od 2020. Ampak lej, sem zapisal, to je treji sx ki ga mam, tudi na prvih dveh ni bilo pritožb. Poleg tega mam še Superduke GT, kjer so mere sedenja (razmerje sedež tačke) zlo blizu, za sopotnika skoraj enake.  Pa sva v enem kosu prevozila 1400km. Jaz 175cm ona 165. Sedeži so pa trši kot na SXu) Za hrbet in udobje sopotniku bolj pomaga centralni kovček, da se občasno nasloni nanj.
  • DAMI34
   4 vs 2 ni bistvene razlike pri neked turerju advenčerju pri 600 do 650ccm Vsak ma svoje prednosti in slabosti. Recimo na kratko: 4je valji so smoooth, zelo elastični, nobene norije, če hočeš da vleče moraš vrtet v iber 2valja sta malce bolj poskočna, jima pa zmanjka pri navijanju Z enim in drugim ne boš zgrešil.  Ker si omenil, da ti ustreza naked imaš nekaj opcij, ki so zanesljivo dobre: yamahe: mt07, xj6 (podcenjen a zlo dober motor, tudi za 2 osebi) kawasaki: er6, suzuki...itd... Malce razmisli še o komoditeti, ki jo želiš in to je to za prvi motor.
 • Similar Content

  • alime
   By alime
   Če ima kdo kakšno sliko motorja oz. če je kdo kaj smešnega, neumnega, zanimivega, iznajdljivega, ... videl na motorju lahko tukaj napiše .

   Bom podal kar primer iz mojega motorja. No začelo se je tako. Na motorju sem imel nosilec za telefon, ki mi je služil za navigacijo. Ker imam enduro motor in preživim veliko časa na offroudu, se je nosilec naveličal in skupaj s telefonom padel pri 100km/h na cesto. Po čudežu je telefon preživel brez večjih prask. No teden kasneje smo se pa odpravili na enodnevni izlet na Hrvaško. Ker sem iz danes na jutri potreboval novi nosilec za telefon so prav prišle lego kocke
   Lego kocke so do sedaj preživele 430 km in sem bolj zadovoljen, kot pa z kupljenim nosilcem
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!