Jump to content
Najpomembnejši ukrep za preprečevanje širjenja okužbe z novim koronavirusom je, da zmanjšamo stike in ostajamo doma. ×
 • Sign Up
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • notranc
   ...., pečem Lp, n
  • BIF
   - Ne vem zakaj SPET...ne spomnim se da bi imel problem s teboj, sosedi ali mularijo...z nekom si me zamenjal. Živim v bajti na parceli 2200m2..oddaljeni od naselja in to na obronkih Pohorja...imam vse atribute, da se mi ni potrebno ukvarjat z nikomer...tudi s teboj ne. -"napadel"...???...kdor odobrava kršenje začasnih pravil v širše dobro...ni ravno dobrotnik ali guru za dobrobit širših množic... -da mora revež delat v teh časih...tudi jaz delam...vsak dan...ne jamram. Imam pač tak poklic. Če ga moti, lahko da odpoved in ostane doma. -Ni bil pripasan....nisem zasledil, da bi kdo omenil, da lahko v teh razmerah voziš odpasan, ali telefoniraš med vožnjo. Če je na cestah manj prometa, ne pomeni, da pa tisti, ki smo lahko delamo kar želimo. ...in ta zgodba ima samo eno plat. Obašat se odgovorno do sebe in ostalih...ne glede kaj delaš, kdaj in kako. Da pa si to zgodbo pač vsak razlaga kot mu paše (čeprav so navodila jasna)...se pa pri posameznikih jasno vidi. Vprašanje je le, katera razlaga je pravilna. Bergamo pa nisi ti ustavril niti povzročil kar se je in se še tam dogaja. So pa dogodke tam ustvarili neodgovorni ljudje z svojim nonšalantnim obnašanjem in minoriziranjem problema. In sem prepričan, da jim sedaj za to prekleto žal.  
  • Vito23
   Dami jaz se še zmeram sekiram, ker mi je Snečer rekel, da jaz bolj onesnažujem okolje kot on z 600ccm. In, da sem jaz kriv za corona virus... Škoda, da nisem shranil tega komentarja 😜
  • DAMI34
   boš morala kar poimensko povedat, kdo je neuničljiv, pa šeta okrog brez zaščite kot norc, potem pa gre k tašči na obisk (no ja taki se znajo najdet) recimo domov k staršem. Al pa kdo liže klopce v parku, ker tist je neuničljiv. Kaj je pri ukrepih odveč, pa tudi kje je občutno premalo in površno smo pa že precej obdelali. Da politika še zase ne ven tudi. bdw..virus ne ve kje je meja občine, in ob pravilni razdalji, torej nedruženju, sama meja ne igra vloge, prav tako ne če se družiš z napačnim in okužiš.  
  • dr.looney
   Povejte mi vsi tisti, ki ste tako neuničljivi, koga v družini ste pripravljeni izgubiti ( tašča ne velja  ).   Nobenega. Se mi je zdelo. Sedaj pa oni drugi, pretirana panika ni nikoli dober tovariš v krizni situaciji. Zdrava kmečka pamet ( je zelo redek pojav) je v teh časih najbolj priporočljiva.  Zakaj imam tako ostre ukrepe, verjetno , zaradi ta prvih. Taisti, ki trenutno najbolj pametujejo , kako je vse odveč, bi verjetno v obratni situaciji, tulili v en glas, zakaj se niso sprejeli bolj ostri ukrepi. A ne. Ta situacija me spominja na eno mamo iz dokumentarca od Moora, ko je na vse pretege hvalila Busha , kako prav je naredil , ko je poslal vojsko v Afganistan in kako je ponosna na sina vojaka. Ko je sina dobila v vreči domov je pa ploščo obrnila.    
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!