Jump to content
 • Sign Up
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Zadnje objave na forumu

  • BIF
   Dobro vprašanje...jaz imam na voljo enega amaterja in niti enega mehanika....Potreboval bi tudi veliko več priprav da karoserijo dejansko fizično odstanim in nekam premaknem, kar je v omejenem prostoru na moji parceli malce težje...pa še kup zadev bi se našlo, ki govorijo proti takšnemu dejanju. Če bi bilo stanje šasije resnično v tako slabem stanju, da bi bilo potrebno tudi kaj varit in podobno...potem bi itak to prepustil profijem oz. se bi avta rešil. V tej fazi pa, ko potrebuje le čas, skrbno delo in nekaj entuziazma...za precej soliden (ne odličen) rezultat...bo moja (solo) opcija kar v redu.
  • Quest
   Zakaj ne vzameš šasijo stran in potem rihtaš? Bolj vidiš boljše narediš in lažje. Na moji škatli gre šasija stran v 8-10 ur dva mehanika.
  • BIF
   Je tudi ena od opcij...ampak mi ne gre karakterno skozi. Jaz imam ta "problem", da mi je vseeno kako zadeva izgleda navzven....pomembno mi je, da je v osnovi tik-tak...drugače povedano...praske na avtu me ne zanimajo...pa tudi ne popraskana armaturka...ampak mehanski deli, ki morajo delovat ko jih potrebujem pa so mi zelo pomembni. Avto pa bo ostal pri hiši....temu se reče...do preše. Nov je prišel k hiši...služi odlično, vreden ni skoraj nič...zakaj se bi nekdo drug smejal in vozil, ker ga je kupil poceni, jaz pa bom naslednjih 20-30 čukov pustil nekemu drugemu tepcu, ki se bo tudi smejal... To šolo sem že dal skozi v življenju. Avto je velik, je močan, je robusten, nobenih večjih okvar ali stroškov, izgled še vedno atraktiven dovolj, da si vsak premisli preden me poskuša izsiljevat in najpomembneje...nikoli mi ni treba razmišljat kakšna pot me čaka...vsaka je dobra...pa četudi je ni... Zato sem se odločil, da tisto kar je treba porihtam kot je treba....tako delam pri ženi in mi že 36 let odlično služi...podvozje v nulo...:))))
  • Alla
   TOvariši in tovarišice....treba se bo povezati za skupno dobRO
  • Kugelschreiber
   taljani petronasa sploh ne omenjajo. Yamaha je obljubila/ponudila PETI motor. Zanimiva zadeva, Po moje gre u penzijo.     
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy terms and use of cookies!