Modeka je za leto 2015 predstavila nove modele, ki bodo v začetku nove sezone že na voljo v motoristični trgovini BS Center.

Modeka 2KOMPLET X-RENEGADE
Nova Modekina jakna X-RENEGADE - model 2015, je narejena iz odličnega materiala, ki je popolnoma neprepusten za veter in nepremočljiv, hkrati pa diha in ponuja veliko mero udobja med nošenjem.Za odlično zaščito poskrbijo SAS-Tec ščitniki na ramenih in komolcih (Level2), ter odstranljiva pena na hrbtni strani.

Jakna ima odstranljivo membrano ter snemljivo toplotno podlogo. Povezovalna zadrga omogoča nošenje jakne v kompletu z motorističnimi hlačam X-Renegade. Hlače so narejene iz 500D poliamida in dodatno ojačane v kritičnih predelih. SAS-Tec kolenski ščitniki (certificirani po EN 1621-1) so po višini nastavljivi. Hlače imajo prav tako odstranljivo membrano in toplotno podlogo ter so prav tako neprepustne za veter in popolnoma nepremočljive.

KOMPLET TOUR RIDER
Modeka 1
Komplet Tour Rider je narejen iz visoko kakovostnega usnja, ki se ponaša z izjemno trpežnostjo. Jakna je opremljena s SAS-Tec ščitniki na hrbtni strani (Level2), ramenih in komolcih. Moto hlače so pa opremljene s SAS-Tec ščitniki na kolenih in kolkih. Modekin komplet Tour Rider je 100% nepremočljiv in neprepusten za veter. Odstranljiva membrana omogoča nošenje kompleta v vseh letnih časih.

Nova motoristična oblačila priznane blagovne znamke Modeka v salonu BS Center pričakujejo že v začetku sezone 2015!