FORUM! MALI OGLASI NOVICE
Vsa vsebina: Špan motocenter 11

  SYM nadaljuje s produktno ofenzivo

  Objavil Aleš S. dne 04. nov. 2019

  SYM bo na sejmu EICMA Milano predstavil štiri za nas pomembne modele – povsem novi Maxsym TL, prenovljeni retro skuter Fiddle, novi Maxsym400 z LED žarometi in Euro 5 motorji ter električni dostavni skuter E-Xpro.

  SYM s sloganom Moja SYMpatija odločno v smer mladih

  Objavil Špan motocenter dne 08. avg. 2018

  Blagovno znamko SYM na slovenskem prostoru zastopa podjetje Špan d.o.o. Letošnje poletje zaznamujejo s povsem novim pristopom. Skuterje želijo še bolj približati mladim, tudi s serijskimi USB vmesniki za polnjenje mobilnih naprav in pozicioniranjem znamke moja SYMpatija. 

  Novi SYM Orbit III

  Objavil Špan motocenter dne 26. jul. 2018

  SYM je v letošnje poletje vstopil z povsem novim modelom Orbit III. Ta zamenjuje predhodnika in predstavlja vstop v svet skuterjev pri nas priljubljene blagovne znamke SYM.

  SYM letos nagrajuje z novimi modeli

  Objavil SYM Slovenija dne 04. jul. 2018

  SYM tokrat že tradicionalno nagrajuje ob zaključku šolskega leta. Ob nakupu skuterja SYM namreč vsi učenci, dijaki, študentje ter njihovi starši, prejmete darilo.

  Košarkarji KK Petrol Olimpija že obuli svoja vozila v zimske pnevmatike TOYO TIRES

  Objavil Špan motocenter dne 25. okt. 2017

  Podjetje Špan d.o.o. z blagovno znamko TOYO TIRES vstopa v KK Petrol Olimpija kot sponzor in tako sledi globalni strategiji znamke TOYO. Najuspešnejši slovenski košarkarski klub ima tako po novem uradne pnevmatike kluba in košarkarji so zaradi varnosti že z današnjim dnem na svoja vozila...

  Test: SYM CityCOM 300i

  Objavil Aleš S. dne 14. jul. 2017

  Skuterji z velikimi kolesi so v vse večjem porastu. Prinašajo udobnejšo in varčnejšo vožnjo. SYM ni novinec v segmentu in je odlična ter predvsem precej cenejša alternativi Hondi SH300i, Piaggiu Beverly 250 BT in Yamahi X-City.

  Test: Novi CRUiSYM 300i ABS

  Objavil Aleš S. dne 10. jul. 2017

  Tajvanski SYM z novim modelom CruiSYM napoveduje nove novo oblikovalsko smer svojih skuterjev. Pregovorno zelo zanesljivi motorji SYM so v zadnjih letih že doživeli oblikovalsko prenovo in se po obliki in kakovosti z lahkoto merijo z precej bolj priznanimi znamkami. Novi CruiSYM daje vtis, da...

  Električni Askoll odslej pod okriljem Špan d.o.o.

  Objavil Špan center mobilnosti dne 01. jun. 2017

  Električna mobilnost ni več stvar prihodnosti. Postala je sedanjost. Podjetje Špan d.o.o. je z letom 2017 postalo uradni zastopnik in distributer za znamko Askoll. Prvi motorji in kolesa so že na voljo v Centru mobilnosti na Tržaški 547.

  SYM tudi letos nagrajuje

  Objavil Špan motocenter dne 26. maj. 2017

  SYM tokrat že tradicionalno nagrajuje ob zaključku šolskega leta. Ob nakupu skuterja SYM namreč vsi učenci, dijaki, študentje ter njihovi starši, prejmete darilo.

  Pirelli moto pnevmatike z darilom

  Objavil Špan motocenter dne 25. apr. 2017

  Za varen vstop v novo motoristično sezono so v motocentru Špan za vas pripravili akcijsko ponudbo izbranih moto pnevmatik Pirelli.

  Pričetek akcije 25je100

  Objavil Špan motocenter dne 20. apr. 2017

  Novela Zakona o motornih vozilih je uvedla novo obveznost.  Po 1. 5. 2017 morajo biti vsi mopedi tudi registrirani. To pomeni, da morajo biti do tega datuma registrirani tudi tisti mopedi, pri katerih trajna nazivna moč pogonskega motorja ne presega 4 KW in konstrukcijsko določena hitrost ne...