motosvet.com

Uradni motosvetov account
Vsa vsebina: motosvet.com 4489

  Tim Gajser do letošnje druge zmage v MXGP

  Objavil PR/AMZS Šport dne 20. maj. 2019

  Tim Gajser je včeraj v Aguedi na dirki svetovnega prvenstva v motokrosu za Veliko nagrado Portugalske v razredu MXGP ugnal vso konkurenco in si kot najhitrejši v obeh vožnjah privozil svojo drugo letošnjo zmago.

  Matej Žagar v Varšavi brez polfinala

  Objavil PR/AMZS Šport dne 20. maj. 2019

  Najboljši slovenski speedwayist Matej Žagar je bil na uvodni dirki svetovnega prvenstva v speedwayu na Poljskem najhitrejši v petkovih kvalifikacijah, a sinoči se mu na Narodnem štadionu v Varšavi pred več kot 50.000 gledalci ni uspelo prebiti v polfinale.

  Tim Gajser bo na Portugalskem lovil Cairolija

  Objavil PR/AMZS Šport dne 16. maj. 2019

  Konec tedna bo v Aguedi na Portugalskem na sporedu šesta dirka letošnjega svetovnega prvenstva v motokrosu. AMZS bo imel predstavnika le v najprestižnejšem razredu MXGP, v katerem bo nastopil Tim Gajser.

  Tim Gajser prvič letos brez zmagovalnega odra

  Objavil PR/AMZS Šport dne 13. maj. 2019

  Tim Gajser si je na včerajšnji peti dirki sezone v svetovnem prvenstvu v motokrosu v razredu MXGP za Veliko nagrado Lombardije v Mantovi kljub veliki borbenosti ni uspel privoziti pete zaporedne uvrstitve na zmagovalni oder.

  Slovenija na pokalu narodov v speedwayu

  Objavil PR/AMZS Šport dne 29. apr. 2019

  Najboljše reprezentance v speedwayu se bodo prihodnji konec tedna pomerile za pokal narodov. Slovenijo bodo v polfinalu ekipnega svetovnega prvenstva v speedwayu 4. maja 2019 v Landshutu.

  V Prilipah prva dirka državnega prvenstva v motokrosu

  Objavil PR dne 12. apr. 2019

  AMD Brežice bo to nedeljo na progi v Prilipah organiziral prvo dirko državnega prvenstva v motokrosu, na kateri bodo nastopili najboljši slovenski motokrosisti, tudi Tim Gajser.

  Tim Gajser zmagal v Trentinu!

  Objavil PR/AMZS Šport dne 08. apr. 2019

  Tim Gajser je ob bučni podpori slovenskih navijačev zmagal na dirki za svetovno prvenstvo v motokrosu v razredu MXGP za Veliko nagrado Trentina v Pietramurati in si tako na četrti dirki sezone privozil še četrto uvrstitev na zmagovalni oder.

  V Trentinu Gajser, Gerčar in Pancar

  Objavil PR/AMZS Šport dne 04. apr. 2019

  Najboljši motokrosisti sveta bodo ta konec tedna najbližje Sloveniji, saj se bodo v Pietramurati pomerili na dirki za Veliko nagrado Trentina.

  Tim Gajser tretjič zapored na zmagovalnem odru

  Objavil PR/AMZS Šport dne 01. apr. 2019

  Na tretji letošnji dirki sMXGP v Valkenswaardu na Nizozemskem je Tim Gajser osvojil tretje mesto v skupnem seštevku dirke. Še tretjič letos je zmagal Antonio Cairoli.

  Tim Gajser letos prvič na mivki

  Objavil PR/AMZS Šport dne 28. mar. 2019

  Naš najboljši motokrosist Tim Gajser si bo ta konec tedna na tretji dirki sezone, dirki za Veliko nagrado Nizozemske, skušal še tretjič zapored privoziti uvrstitev na zmagovalni oder.

  Mitas predstavil novo linijo pnevmatik za tekmovalni motokros

  Objavil PR dne 26. mar. 2019

  Mitas je predstavil popolnoma novo linijo pnevmatik TERRA FORCE-MX za tekmovalni motokros. Celotna linija bo na voljo od aprila 2019 dalje. 

  Gajserju padec preprečil zmago

  Objavil PR/AMZS Šport dne 25. mar. 2019

  Tim Gajser je na včerajšnji dirki za svetovno prvenstvo v motokrosu v razredu MXGP za Veliko nagrado Velike Britanije osvojil vrhunsko drugo mesto, potem ko je bil v prvi vožnji po dramatičnem padcu tretji.

  Motorji odslej varni pred tatvino

  Objavil motosvet.com dne 22. mar. 2019

  Slovensko zagonsko podjetje Movalyse je razvilo napravo za varovanje vašega motorja. Z njo so prepričali tudi eno izmed največjih zavarovalnic v regiji, s katero zdaj skupaj ponujajo ultimativno varnost vašega motorja.

  V Angliji le Tim Gajser in Jan Pancar

  Objavil PR/AMZS Šport dne 21. mar. 2019

  Najboljši motokrosisti na svetu se bodo v nedeljo pomerili na drugi letošnji dirki za svetovno prvenstvo na progi v Matterley Basinu v Angliji.

  Tim Gajser v Argentini odličen drugi

  Objavil PR/AMZS Šport dne 03. mar. 2019

  Najboljši slovenski motokrosist je vrhunsko začel novo sezono...

  Uvod v Patagoniji brez lanskega svetovnega prvaka Herlingsa

  Objavil PR/AMZS Šport dne 01. mar. 2019

  V Patagoniji se bo z uvodno dirko začelo letošnje svetovno prvenstvo v motokrosu.

  Simon Marčič padel na 4. etapi

  Objavil PR dne 11. jan. 2019

  Žalostna novica iz južnega Peruja: Simon Marčič je na maratonski etapi Arequipe - Moquegua na težkem odseku že kmalu po startu pri visoki hitrosti padel.

  Simon Marčič na cilju 3. etape relija Dakar

  Objavil PR dne 10. jan. 2019

  Zelo težka etapa v dolžini skoraj 800 kilometrov je dirkače na reliju Dakar pripeljala iz San Juan de Marcone v Arequipo.

  Simon Marčič na cilju 2. etape relija Dakar

  Objavil PR dne 09. jan. 2019

  Simon Marčič je imel na dugi navigacijsko zahtevni 550 kilometrov dolgi etapi med Piscom in San Juan de Marcono kar nekaj težav...

  Simon Marčič na cilju 1. etape relija Dakar

  Objavil PR dne 08. jan. 2019

  Simon Marčič se je uspešno prebil čez prvo etapo letošnjega relija Dakar med Limo in Piscom in končal na 69. mestu med 138 dirkači na motociklih.