petek, 21. junija 2024

Kaj je “Sporočilo za javnost”?

Sporočilo za javnost (Objava za javnost) je v bistvu promocijsko besedilo športnika, ekipe, podjetja ali organizacije s katerim predstavljajo svojo verzijo realnosti, ki je lahko ali pa ni točna. Sporočila za javnost se izdajajo za namen obveščanja javnosti o dogodku, izdelku ali storitvi z vidika izdajatelja in če se zdi, da imajo informativno vrednost za naše bralce so objavljena na motosvet.com.

Sporočilo za javnost ni članek, ki bi ga napisali sodelavci motosvet.com. Če je članek označen z besedami “PR, Sporočilo za javnost ali Objava za javnost”, to pomeni, da avtorji članka niso sodelavci motosvet.com, da nismo odgovorni za njegovo vsebino in da motosvet.com ne zagotavlja, da je vsebina sporočila za javnost točna. Prav tako sporočil za javnost, ki jih prejmemo v slovenskem jeziku ne lektoriramo, saj mora za to poskrbeti avtor.

Če ste nad vsebino sporočila za javnost ogorčeni ali se kako drugače ne strinjate z vsebino sporočila za javnost, to pomeni, da se morate pritožiti izdajatelju takšnega sporočila za javnost. Medtem, ko si pridržujemo diskrecijsko pravico, da objavimo ali pa tudi ne objavimo opozorila ali nestrinjanja s sporočili za javnost, bomo vse objave ali komentarje, ki bodo za vsebino ali napake v sporočilu za javnost krivili motosvet.com, smatrali, da jih je objavila oseba, ki ne prepozna in ne pozna razlike med sporočilom za javnost, ki ga je izdala tretja oseba in člankom, ki je nastal pod okriljem motosvet.com in bo nemudoma izbrisan.

Motosvet.com ne objavlja vseh sporočil za javnost oziroma jih bomo v celoti zavrnili v kolikor je njihova vsebina naravnana pretirano komercialno, ne vsebujejo nobene informacijske vrednosti ali pa vsebujejo očitne napake.

V kolikor želite, da objavimo tudi vaše sporočilo za javnost nam ga lahko pošljete na info@motosvet.com.