Tednoskop, 18.06.2010

14
3305

O strokovni literaturi poletja, kosu opreme, ki nas je navdušil to pomlad in seriji, ki jih to poletje ne smete zamuditi.

14 COMMENTS

  1. Tako se dela, zdej sta ube vključeni 😉 pa tud Petra sej mal zbolšala (glede vloge voditeljice, ne videza ker je kr TOP hehe)
    Če bo pa Boštjan ujev, pa tud tolk bolš zanimivo 😉

  2. Pohvale vsem, ki sodelujete pri tednoskopu. Vaše oddaje so zelo zanimive, voditeljici odlični, prav tako pa je odličen tudi strokovno podkovan strokovnjak. Ves trud vložen v tednoskop se očitno obrestuje, saj je tednoskop vsakič boljši.

    Kljub temu, da mi je vaša oddaja všeč, pa ji nekaj manjka na vsebini. Že par let spremljam vašo oddajo in se mi zdi, da je bilo včasih veliko več novic. Letošnje oddaje so mi dajale občutek, kot da je v tednoskopu le par novic, pa še te manj zanimive. Morda bi lahko v oddajo vključili več novih tem/rubrik, kot so “nasveti za začetne/izkušene motoriste”, “najlepše poti”, …, morda bi lahko malo bolj podrobno predstavili tudi novejšo opremo in nove motorje (npr. tako kot so bile v tem tednoskopu predstavljene rokavice).

    Uživajte na počitnicah in upam, da Blažu ne bo zmanjkalo baterij v fotoaparatu.