sreda, 24. julija 2024

MRS Kawasaki Vulcan S

Deli

Lanskoletni sejem Paris Motor Show je bil za Kawasaki popolen dogodek, kjer so predstavili modele za prihajajoče leto 2016. Predstavili so popolnoma nov skuter J125, najnovejšo Ninjo ZX-10R in ZZR1400 Performance Sport.

Na razstavnem prostoru Kawasaki Motors France so predstavili tudi unikatno predelavo, Café Racerja, ki temelji na zelo uspešnem modelu Vulcan S, ki so predelali pri znanem predelovalcu motociklov MRS.

MRS Kawasaki Vulcan S
MRS Kawasaki Vulcan S

MRS (Mario Rafael Soarez) je francosko neodvisno kustomizatorsko podjetje, kjer se ne bojijo kršiti konvencionalnih mej predelovanja in njihova predelava Vulcana S, se zagotovo drži te njihove filozofije.

Z rezervoarjem za gorivo in pomožnim okvirjem kot posameznima komponentama, tradicionalnimi platišči z naperami, dvojnima po meri narejenima glušnikoma, zadnjim Öhlins amortizerjem, v okvir vkomponiranimi smerniki in Beringerjevim zavornim, so uspeli ustvariti edinstveno in inspirativno motorno kolo!

Vizualno in inženirsko mojstrovino si lahko ogledate na spodnjih fotografijah, ki so bile posnete na slavnem Montlhereju.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice