nedelja, 23. junija 2024

Nova Vespa Primavera in Vespa Sprint predstavljeni v Šanghaju

Deli

14. maja 2024 sta bila v Šanghaju, v kulturnem središču Shangsheng-Xinsuo (Columbia Circle), predstavljena nova modela Vespa Primavera 150 in Vespa Sprint 150. Dogodek je združil kulturo, dizajn, italijanski stil in modo, pritegnil pa je številne zvezde azijskega sveta in pomembne goste, vključno s Generalno konzulko Italije v Šanghaju, Tiziano D’Angelo.

Vespa – Globalni Ambasador Italijanskega Stila

Vespa je svetovno znana kot ambasador italijanskega stila in dizajna. S preko 19 milijoni prodanih enot od leta 1946 Vespa združuje generacije različnih kontinentov in kultur. Lastništvo Vespe je izbira stila, ki presega modne trende in izraža osebnost lastnika.

Nova Modela Vespa Primavera 150 in Vespa Sprint 150

Modela Vespa Primavera 150 in Vespa Sprint 150 predstavljata najmlajši in najbolj metropolitanski duši Vespe. Ponašata se z naslednjimi novostmi:

  • Nove superstrukture na krmilu in zadnji plošči.
  • Izboljšan sedež z novimi prevlekami za večje udobje.
  • Nova instrumentalna plošča za boljšo preglednost.
  • Popolna LED osvetlitev, ki poudarja tehnološko vodstvo Vespe.

Nova Vespa Apparel Kolekcija

Poleg novih modelov je bila predstavljena tudi nova Vespa DEC kolekcija oblačil, navdihnjena s tovarno in muzejem Piaggio. Kolekcija izraža blagovno znamko Vespa v svetu življenjskega sloga, poudarja pa najfinejše podrobnosti italijanskega stila.

Dogodek v Šanghaju je potrdil priljubljenost Vespe po vsem svetu. Nova modela Primavera in Sprint prinašata svežino in modernost, nova kolekcija oblačil pa krepi pozicioniranje blagovne znamke v svetu življenjskega stila. Vespa nadaljuje kot simbol prestiža, kakovosti in brezčasnega italijanskega dizajna, ki navdušuje ljudi po vsem svetu.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice