5.5 C
Slovenia
sreda, 29. novembra 2023
More

    O motosvetu

    Motosvet.com je prva in največja slovenska spletna skupnost posvečena ljubiteljem motociklizmu vseh vrst in oblik. Iščemo, raziskujemo, analiziramo, poročamo, lovimo utrinke in zabavamo. Desetletje izkušenj uporabljamo za oblikovanje sodobne mulitmedijske spletne strani, ki iz leta v leto širi in nadgrajuje svoj raznolik arhiv vsebin. Smo daleč najobširnejša slovenska spletna skupnost posvečena motociklizmu ter ponujamo največ multimedijskih vsebin.

    Na strani lahko najdete novice, teste motociklov in aktualne tematike, hkrati pa polnimo arhiv z brezčasnimi vsebinami kot so nasveti in ideje, ki naredijo motoristov vsakdan malce lažji in malce prijetnejši. Motosvet je v več kot petnajstih letih obstoja postal priljubljeno spletno zbirališče motociklistov, skuteristov, mopedistov, moto-sopotnikov in sopotnic ter vseh vrst ljubiteljev motoriziranh dvokolesnikov.

    V katalogu tehničnih podatkov v besedi in sliki podrobno predstavljamo in omogočamo primerjavo več kot 1.500 motociklov in skuterjev.

    Članom ponujamo neomejen prostor za deljenje svojih fotografij in video posnetkov – Motosvetovi albumi spadajo med najpopularnejše javne albume v Sloveniji. Člani so naložili že več kot 110.000 fotografij. Takšen status ima tudi forum z več kot 2. milijona objav in več kot 37.043 registriranimi uporabniki, kjer omogočamo neposredno srečanje naših obiskovalcev in izmenjavo izkušenj preko “ustnega izročila”.