nedelja, 19. maja 2024
O MOTOSVET.com

Že več kot dvajset let

Motosvet.com je prva in največja slovenska spletna skupnost, posvečena ljubiteljem motociklizma vseh vrst in oblik. S svojo strastjo raziskujemo, analiziramo, poročamo, lovimo utrinke in zabavamo. Naša desetletja izkušenj uporabljamo za oblikovanje sodobne multimedijske spletne strani, ki vsako leto širi in nadgrajuje svoj raznolik arhiv vsebin.

Smo daleč najobširnejša slovenska spletna skupnost, posvečena motociklizmu, ter ponujamo največ multimedijskih vsebin. Na naši strani najdete novice, teste motociklov in aktualne teme, hkrati pa polnimo arhiv z brezčasnimi vsebinami, kot so nasveti in ideje, ki naredijo motoristov vsakdan malce lažji in prijetnejši.

V več kot dvajsetih letih obstoja je Motosvet postal priljubljeno spletno zbirališče za motocikliste, skuteriste, mopediste, moto-sopotnike in sopotnice ter vse ljubitelje motoriziranih dvokolesnikov. V našem katalogu tehničnih podatkov, v besedi in sliki, podrobno predstavljamo in omogočamo primerjavo več kot 1.500 motociklov in skuterjev.

Članom ponujamo neomejen prostor za deljenje fotografij in video posnetkov – Motosvetovi albumi spadajo med najpopularnejše javne albume v Sloveniji, saj so člani naložili že več kot 110.000 fotografij. Naš forum, z več kot 2 milijonoma objav in več kot 37.768 registriranimi uporabniki, omogoča neposredno srečanje obiskovalcev in izmenjavo izkušenj prek “ustnega izročila”.

Pridružite se nam in postanite del naše strastne skupnosti, kjer se glasovi motoristov združujejo, zgodbe oživijo in skupnost se razcveti skozi odprt dialog.