Tednoskop, 15.06.2010

25
3617

Tokrat bomo pogledali kaj naklepajo Italijani in kaj Japonci, kdaj se bomo lahko zapeljali s prvim električnim supermoto, kdo je kralj Železne ceste, kaj čarajo onstran Luže in preverili kako možati so v resnici BMW-jevi motocikli.

25 COMMENTS

  1. hmm, lustna punca pa še bavareca vozi … človek lahko dobi sladkorno :-))
    TOMCAT … se strinjam, sem ga že skoraj videl na tleh. Ko takale 245+ kg mrcin zaniha, potem ni več heca

  2. mislim da je (vsaj) nepravično če ne kaj drugega primerjati nekoga s 180 cm in nekoga z malo več kot 160 cm. kako se kdo kobaca na motor ni stvar čistega pravila ampak tega da se osebek počuti dobro..
    sicer pa, sam še en tednoskop? saks..

  3. Ja Bajker imaš prav, a vseeno je gor in dol lezla krepko vprašljivo. Zakaj ga ne pokne na stransko taco in lepo nagne nanjo in nato zleze dol mi pač ni jasno. Kakorkoli, da ne bomo sedaj vsi o tem “kobacanju” nabijali 🙂 Meni je sicer OK tednoskop, samo pogrešam fletno blondino, ki je bila pač všečnejša za takšne vrste oddajo in srčno upam, da se še kdaj pojavi pred vašimi kamerami. Ajd

  4. Uh očitno je tole en teden star članek ? Ker bi na sodišču prisegel, da sem danes videl tole ekipo – črna, blonda, strokovni strokovnjak in še en skin 🙂 v delta teamu v krškem, ampak tole ni ta oddaja 🙂

  5. Bravo, dokazala si point, da se bejbe lahko peljemo tudi na večjih zverinah 🙂 in morda kateri podrla barire .. joj je prevelik, pretežek, preširok … ekola, vse se da če se le hoče … GUT

  6. Bravo, Tejka ! Meni se je zdel sistem, kako varno držati kravo na po eni nogi zelo dober.
    In kot so že zapisali, je podrt mit o prevelikih mopedih. Kar se mene tiče, si v Tednoskopu zelo v redu in jih lajko še kar naprej delaš. Vsake toliko pa kakšno sliko ali blipvert od Petre in ostalih dajte vmes, da bo mir.

  7. se opravičujem ampak tole da voditelca pokaže svoje spretnosti na tok težki kravi mi je absolutno bolano!!! pač se mi zdi fajn da je dokazala svoje sam lahko bi izbrala motor na katerga bi se komot gor skobackala al bi pa saj pručko uporabla za večjo varnost=) drugač pa simpatična in vsaj ena ki ve o čem govori.

  8. Tomcat je očitno opazil in spregovoril o načinu plezanja in sestopanja na motor.
    Teja toplo priporočam, da najprej splezaš na motor, ko še stoji na tački, potem ga postaviš v položaj za vožnjo in z nogo pospraviš tačko, ter odpelješ. Enako pri ustavljanju, ustaviš motor, z nogo postaviš stransko tačko in splezaš z motorja. Kljub velikim kravam od motorjev, nimaš šans, da bi motor padel na mestu, v tem posnetku pa sem samo držal pesti, da ti uspe brez padca. Bravo

  9. Če sta že lušna punca in dobr motor v kadru bi pa za ozadje lahko izbrali tudi kakšen lepši kotiček kot kup zemlje! Drugače je pa mene tudi kr stiskal ko je lezla gor in dol z motorja!

  10. Urkoman..si mogoče pomislil na to, da ni šans da stoji z desno nogo na tleh, z levo pa odpira tačko? kaj šele kontra? torej, ne funkcionira vsaka stvar pri vsakem človeku. in 2 cm telesne višine lahko pomenita ogromno!!
    seveda si Mateja nikoli ne bi kupila motorja pri katerem bi imela takele težave, prav tako odsvetuje vsakemu tako početje..je pa včasih treba narediti tudi kaj takega.

  11. ei lepo je dokazala da je use mogoče če se le hoče nema veze kako na kašen način kako je zgleal, ei lej punca je spelala.. nimaš kj sam kapo dol… mi je pa ušeč ja kr res zglea da ve za kaj se gre pa bol tekoč govori oz vodi tednoskop napram petri kjer se mi je zdel da bo lih zj zatrokerala pa sam upou da bo spelala govor do konca.. uglaunm ful dobr tednoskop z matejo!