Tednoskop, 03.05.2010

18
3080

Tokrat bomo govorili o novih Vespah, celovečernih filmih, GPS navigaciji, policijskih akcijah in motoriziranih skirojih.

18 COMMENTS

  1. @RenoReines … od kdaj pa je prepovedan RDS? Meni lepo deluje (radio blaupunkt) in izpisuje
    radijsko postajo, in pa podatke ki jih ta postaja pošilja preko RDS-a (v glavnem so to njihove tel. stevilke, email naslov, ime oddajnika,…)

  2. Nejcgs: RDS ni prepovedan, ampak od nevem kdaj (2 leti približno) so, razen ime posatje, vsi ostali podatki prepovedani. Prej ti je pisalo vse živo, ime postaje, tel. številka, email…. Sedaj pa ni več tako! Dolenc: Le zakaj ne? Moški smo tako krhka bitja če znaš na prave strune pobrenkat.

  3. Kako da ne, sej je povsem pristen? Kar poslušaj ga enkrat med hladnim zagonom. Honda lepo zaprede, moj pa kot da bi bil v karterju set Uniorjevih ključev od 10-19, povsem po italijansko rožla…:D

  4. Pa kdo je najel to Barbiko za Tednoskop? Mislm,haloo ženska nima pojma o nastopanju in se kr neki sili,Prou mučno mi jo je poslušati. Oddaja je zelo dobra samo voditeljica se pa ne zna vživeti v voditeljsko vlogo in deluje tako umetno in togo.Dejte to zamenjat,ker to ni tisto pravo.Najdite raje enega strokovno podkovanega novinarja in ne ženske iz diskača.

  5. jaka78 da te malce pokomentiram tvoje strokovno mnenje. pomojem si tehnično daleč pod nivojem voditeljice :)) kaj se tehničhih zadev motociklizma tiče. in to ni moja domneva ampak kr trditev! in pač se ena ugotovitev da če je tebi Barbi kot si jo poimenoval nedosegljiva pač vpliva na tvojo psiho…. aja pa mimogrede meni je tud naporno tvojo profilno sliko gledat, ker nisi neki lepotec :)) pač jebat ga ker si bolj v zadnji vrsti stal ko je bog pamet in lepoto delil !!
    aja pa da ne bova tukaj smetila off topic lahko raje kaj prtvat napišeš. samo pač sporočam ti da se na spolzki teren spuščaš( aja pomojem ti ne bo potegnilo kaj sem z tem hotel povedat)

    lp eol

  6. Hehe Eol prav nasmejal si me s svojim mimo vsekanim komentarjem 🙂 Rad,bi namreč še enkrat povedal,da ni tukaj govora o kakršnemkoli tehnično podkovanem znanju in neznanju ampak sem povedal,da je izbira voditeljice in njen način nastopanja popolnoma neprimeren za tako oddajo.Kar pa zadeva tvoje ugotovitve o nedostopnosti Barbike ti pa povem,da Barbike niso moj tip žensk in jih po pravici povedano nisem nikoli kaj preveč šmirglal tako,da nimam nobenih psihičnih problemov zaradi tega.Psihoze pa me dajajo,ko jih gledam in poslušam.Vizualna lepota je pa zelo relativna,in je težko razpravljati o takih zadevah z nekom,ki je najbrž tako nesamozavesten,da si ne upa dati na svoj profil svoje slike.Miško verjamem,da ti je zelo hudo,ker nisi dobil prostega mesta v vrsti za talanje lepote.Bog pokliče k sebi samo nadarjene,ljudje brez potenciala pa v takih vrstah nimajo kaj iskati 🙂
    LP!

    PS:O spolzkosti imam pa zelo veliko izkušenj sploh pri ženskem spolu tako,da očitno le nisem tako nezaželen pri ženskah 🙂

  7. ej to ni ona on forum da bi morali imeti svoje profilne slike tako kot imaš to ti:)) ponavadi imaj
    večina 80% slike svojim mopedov, tako da pomojem si zgrešil forum 🙂
    aja drugače pa pm ker vidim da si težje dojemljiv!