Tednoskop, 16.11.2010

21
3362

O novih birokratskih podvigih EU, tehničnih pregledih, ekonomskih uspehih, obetih konca letošnjega leta in dogodkih začetka 2011.

21 COMMENTS

  1. @Codein: Sploh ni problem. Le bolj profi se mi zdi, če spikerca govori v kamero, ne mimo. Sicer pa kompliment, tednoskopi postajajo vedno boljši. Le CBR-ko obrijte, preden pred kamero skače, sicer vam bo vse gledalce odgnal/a!

  2. Meni so pa na splošno všeč ženske z bolj dolgimi lasmi vendar pri Cebeerki mi pa ne ugaja brada. Tako da v bistvu bi bolj potrebovala brivca ne pa frizerja. Pripis za “trans”akciski bi moral bi “za brivca”. 🙂 Drugače pa vse odlično.

  3. Vsebinsko oddaje vidno napreduje.

    Scenografija v studiu, montaža in humorni vložki, pa potrebujejo še nekaj dodelave.
    Voditeljica sedi za (pre)visoko mizo v sivem pustem studiu poleg zabojev in prezračevalnih rež?!? Večina kadra je sivina.

    Voditeljica naj raje stoji in snemajte z vsaj dvemi kamerami (samo obraz in od daleč), pa potem malce zmontirajte.
    Studio bi lahko bil živahnejših barv in tematsko opremljen. V oddajo pripeljite goste.

    CeBeeRka NI smešna in ne paše v oddajo. Kr neki.

  4. @Lunatic: Kaj pa, če je namenoma posneto v takem okolju kot je in da je tako posneto zato, ker nimamo na voljo 100+m2 prostora, kjer bi se lahko igrali studio in da ne gre za oddajo s proračunom vrednim nekaj 10.000 EUR. Cebeerka ni gost ampak odgovor na komentar.

  5. kritika je bila dobronamerna, zato ne bodi takoj užaljen.
    Da bi v kader butnil npr. en plakat in čelado(sponzorjevo?) ne rabiš desettisočev evrov in stotinj kvadratov. Za Cebeerko pa nikjer nisem trdil da je gost in vem da je odgovor na komentar, a še vedno ni smešen(a). Sorry.
    LP

  6. Nihče ni užaljen… malce si poglej arhiv Tednoskopa in vse to kar omenjaš smo počeli že dve ali tri leta nazaj… zato sem te tudi vprašal, kaj pa če je namenoma tako posneto. Obešanja plakatov in nogavic v ozadje pač ne mislimo prakticirati.

  7. Mateja zelo ti paše frizurca, iz oddaje v oddajo se mi bolj dopadeš :-),…..,dobro narejena oddaja, glede ozadja pa bi se kar malo strinjal, čeprav ni mus, da bi bilo bolj zanimivo ozadje,….,lp