Tednoskop, 19.02.2009

25
4103

Kaj se zgodi, če voditeljica zboli?!? Se je tudi tokrat uresničil pregovor, ko mačke ni doma, miši plešejo?!?

25 COMMENTS

  1. Pohvalno, da se trudite v vseh smereh in nadaljujte z dobrim deom. Predlagam zgolj to, da se na koncu prispevka podajo viri (ki niso lastni), da bo zadeva v smislu profesionalnosti in etike sprejemljivejša, verjetno ne bi škodila nalepka na steklenici z napisom ” voda” ali H2O ali kaj podobnega, glede na javno prikazovanje in ciljno publiko. Aha, mogoče sem glede slednjega, (ciljne publike), usekal mimo, se pa sanje o motociklih začnejo pri mladih, torej razlogov je veliko. Ne glede na to kaj imaš v resnici v steklenici:) Nadaljujte s sproščenostjo.

    Lep pozdrav,

    Boštjan

  2. Za razliko od ostalih Tednoskopov je ta imel tudi vpliv poučevnja s tehnične strani, ki bi moral biti bolj pogostejši kot ste ga uprizorili pri Yamahi (“veliki pok”). Kot je tudi že omenil @trdonja bi bilo dobro videti izvor virov, kjer črpate tematiko. Z ledenim čajom pa ne pretiravat 🙂

  3. Kdor ga veliko pije, ga slej ko prej zvije =)
    Lepo ustvarjate tole s tednoskopom. Kapo dol. Pogrešam nekoliko več poudarka na tehniki – tole z ‘big-bangom’ je blo super. Še več podobnega =) Na zdravje, hehehe =)

  4. Katja zbolela???No tale komentar je samo za KATJO. Ker opažam da obožuje motorje jo vabim na nepozabno vožnjo z novim Suzukijem GSX-R 600 K9!!!Želim ji čimprejšnje okrevenje in pa pričakujem njen odgovor!!! LP

  5. Zelo zanimiv tednoskop. Me zanima kako bi Katja komentirala moj komentar. 😛
    Rok: Še dobro, da ti je Rossi čokoljadno torto poslal saj piti na prazen želodec ni dobro.
    Podloga za miško? Super. Se je že prav veselim. PM je zaenkrat še prazen.
    Da pokomentiram še to oddajo:
    ZELO mi je bil všeč prispevek o novem agregatu motocikla R1. Tehnično znanje pride vedno prav pride. Dobro je da kupci vejo kaj se dogaja pod nogami. A žal nekaterim tehnika ni pomembna. Le letnik in lepa barva. Ali je tako JeRn3j?

  6. Hy! Ma z vsako oddajo ste bolši, pa te vaše šale k jih mate pred oddajo in med oddajo so ql sam tale z ”viskijem” je bla meni najbolša. Bil sem tudi presenečn, da oddajo ni vodila Katja ( Katja hitr se pozdravi) in da jo je vodil voditelj. Za prvič dobi voditelj oceno 5. Amm… pa da še mal pokomentiram oddajo, tole z Big bangom je blo zakon in zelo poučno, čeprav sem nekaj bral v motosi-ju sem zastopil polovično ta prispevek mi je razjasnil določene nerazjasnene stvari. Gogogogo tko naprej!

  7. Napovedovalec me je z igranjem pijanca in lacnega majstra cist nasmejal 😀 Filmck o R1 je bil tud poucen, edin rosija ni treba tak opevat 😀 Drgac pa kar tko naprej 😛

  8. očitno sem edini, ki mu otročje obnašanje voditeljev ni všeč… šment… nadlajujte torej tako, da bo večina zadovoljnih! torej še z več pubertetniškega vzorca obnašanja. recimo, drugič naj se ga voditelj zapoha, v tretji odaji naj se ga nadiha z neostikom, če bo pa vmes še kak posnetek seksa boste pa itak zmagali… srećno!

  9. ma ja za vsako stvar je treba imet pravo mero. Ne preveč ne premal, nobena skrajnost mi ni všeč, je pa lepo da se vidi da to delajo ljudje z dušo in se vmes tudi malo pozabavajo. Včasih se pa najde kakšen “komičen prizor”, ki je na daleč vidno le zaigran in nespontan. Kar se pa tiče tehničnega prispevka je pa 1A, takšne stvari ponavadi manjkajo, pol se pa kregamo al je al ni, v resnici je pa malokdo ki sploh ve kaj pravzaprav ima v garaži.

  10. @ELO … ne nisi edini … dejte nardit vsaj eno normalno oddajo, brez otrocjih for … upam, da ni problem v minutazi … saj ne bo noben jezen ce bo potem oddaja dolga samo 7min, vazna je kvaliteta in ne kvan… 😉

  11. Hojla ! Dobro predavanje … Le zakaj se je pa moral napajat z ledenim čajem , ker to itak ni alko , ali pač . Lahko bi si nalil čistega Uniona s pencami , bi lepše razlagal … ha , ha , ha …

  12. Zanimivo tole od tehnike. Pa saj je vse čisto enostavno sedaj, ko vemo… Bo že držalo, da so največji mojstri tisti, ki odkrijejo nekaj, kar je ves čas pred nami. P naj si bo ogenj, štrom ali t.i. ”big-bang”

  13. Pardon nisem mogel dodati!Zanima me samo kako lahko motor poženeš do neke hitrosti brez goriva in ostalih tekočin? Versys ima z polno posodo goriva 210kg.Tako,da z 181kg,se ne gre peljat oz. ga poknati do brzine….!!