Tednoskop, 19.05.2010

22
3505

O Ameriških umetninah, ruskih konceptih, bavarskih in italijanskih ego-killerjih, japonskih mestnih skuterjih, ki to niso..

22 COMMENTS

  1. predvsem začetek je bil za zdrkat dober… ta pojava, čudovita silhueta, te barvne kombinacije,.. uh, ni me pustilo hladnega. vmax je le vmax, hehehe… konca sicer nisem videl, sem zaradi tistega v prvem stavku mojega komentarja z nasmehom na obrazu odšel na cigareto, pa vseeno, pohvalno dobra oddaja. pa resno; ta del mi je bil resnično všeč. ker so vse teme bile sprejemljivo kratke in jedernate, niso bile razvlečene, tudi menjava kadrov (scen) je poskrbela za neko dinamiko. za moj okus vzoren tednoskop. vmax gor ali dol… petra, če poješ še kaki hamburger te naslednjič jaz z veseljem zaselotejpam, pa magari na motor… 🙂

  2. Lepo ni kaj, pa mislim da bo še boljše, več primerjalnih testov in podobno-posebaj bi se prilegli testi večih motorjev hkrati, prikazale prednosti in slabosti le teh etc… Samo tako naprej.

  3. Sam video pa ne morm nikol do konca pogledat ker mi ne naloži celga in se verdno kje zatakne! Grrr! Ne vem kater Flash player rabm ker s tem zadnjim se vedno nekje zatakne!!! Youtube pa dela brez problema! Prosim za pomoč ker tole je obup!

  4. iz komentarja tedna, ki je čist na mestu in resničen (tale Petra k bi bla na štrikcih…) se greste pol še norca delat…bedniki….če bi komentarje kej več upošteval, bi bli tud v določenih segmentih polj prebavljivi…tko ste pa na žalost povprečeneži, ki se iz zdrave kritike greste bebčke pred kamero…

  5. Igi, vsekakor nihče od ekipe ni profesionalni snemalec, režiser ali kaj podobnega. Komentarji so pa iz videnega vzeti na znanje in se oddaja izboljšuje. In mislim da je to mnenje večine. Vsaka zadeva pa vsakomur seveda ni všeč. Če meni kaj ni všeč zadevo ugasnem ali premaknem na drug kanal. Tudi tole “delanje norca” iz komentarja je čist okej. Sam nekateri zadevo jemljete preresno. Usest se na motor, dva ovinka odpeljat pa bo takoj bolš zgledal 😉

  6. všečno( in to iz tedna v teden boljše) voditeljica top, blazdo top….. prispevki zanimivi… le tako naprej….
    in seveda se vedno najde nekdo ki pač žal mora bit doma tiho( ker babnca hlače nosi) pa tu svojo odvečno energijo sprošča :)) z neumestnimi komentarji…..

  7. Počasi se oddaja premika v pravo smer. Uf, če bi to vedu, da bo komentar izpostavljen, bi pa še kej dopisal v smislu soft porna (Petra + Mateja recimo :p ). Ampak potem ga najbrž ne bi prakticiral ane? Lep pozdrav ekipi Tednoskopa.

  8. Lepo, lepo, vidim, da kar upoštevate nasvete in pripombe, ki imajo kako težo. Torej kader se spreminja Petra se tudi že preobleče v kaj motorističnega… super.
    Predlagal bi le nakup kakega svetila ali vsaj odsevnega telesa za dosvetljevanje obraza v kadrih kjer je svetlobe premalo. Namreč v kadru kjer Petra sedi na beli omare med cunjami ima očesne votline tako črne kot v kaki srhljivki (ne somrak je presoft)
    Ampak glede vsebine se pa strinjam z “ELO-m” …ker so vse teme bile sprejemljivo kratke in jedernate, niso bile razvlečene, tudi menjava kadrov (scen) je poskrbela za neko dinamiko….
    Že čakam na naslednjega 🙂

  9. Je mogoče vzrok tega specifičnega Petrinega branja, ravno majhnost tistega ‘trotel bobna’? 50″ plazma bi verjetno pomagala… 🙂 Še vedno pa čakam da Petra ‘zakurbla’ eno od teh mašin in odpelje en krog… 🙂

  10. Sej tole je čist kul. Petra je lepa zadeva in pove informacijo razumljivo. Res je mal umetno, nekak tko kot Honda ASIMO, samo oblikovno pa je ASIMO daleč zadaj, tko da vse pohvale!

  11. Zdej je super. Ker ste bili tako poslušni, vam naslednjega Tednoskopa ni potrebno prav nič popraviti in si lahko eno oddajo privoščite spanja na lovorikah. Ampak samo eno oddajo =) Pol pa gasa naprej, itak vam gre dobro.