Tednoskop, 21.11.2011

27
3595

O škandalu na Eicmi, najbolj strupeni lepotički na motorju, o oblikovalskem kiksu KTM-a in najlepšem motociklu leta 2012 …

27 COMMENTS

  1. Nekateri ne bodo mogli nikoli razumeti, da v Butalah velja naslednja enačba:

    upanje = sol življenja.

    Morda bodo to globoko misel dojeli v naslednjem življenju z boljšo organsko opremo za dojemanje.
    >;o)

  2. Ja vidim, da bo treba – tule med filozofi plitkih misli težko kdo karkoli dojame.
    >;o)
    Codeine je gotovo že spet bil na tržnici in za mene kupil banano. Vročitev je le vprašanje časa.
    Upam, da tole ni pregloboka misel …
    :o/

  3. Nekateri pomen stavka “Živi, in pusti živeti” dojemajo kot: Jaz lahko počnem kar hočem, jaz lahko vsakega zmerjam, žalim, ponižujem itd., vsi okoli mene pa morajo mirno prenašati to moje početje. Bo treba najprej v svojem “organu za dojemanje” pospravit in šele nato drugim pamet solit.

  4. Kaj je narobe?
    Se kdo čuti prizadetega?
    Ljudje pač živimo v svojih glavah in zunanje dražljaje interpretiramo po svoje. Nekdo bo zaradi nekega dražljaja, pogleda, geste ali stavka užaljen, drug ga pa niti opazil ne bo. Ta drugi ga ne bo pripisoval sebi, ker bo vedel, da v nobenem slučaju ne more biti namenjen njemu. Tako ljudje sami odločajo tudi kateri od komentarjev, ki je napisan NA-SPLOŠNO bodo pripisali sebi in katerega ne. Zaradi katerih bodo reagirali in kako bodo reagirali.
    ***********************************

    @Codeine
    naj TEBE osebno vprašam: čemu, hudiča, bi morala prenova strani biti VSEM všečna? Naj ti direktno povem. Ne, ni mi všeč – dolgočasno oblikovanje hladnih barv, delovanje in razporejanje linkov pa rutinsko kot na 1000 in 1000 drugih straneh.

    Meni se ne zdi absolutno nič posebnega. Ne vem kaj bi lahko človek tule hvalil razen, če je tvoj osebni dober prijatelj.

    Dobro – prenovili ste stran – cool, pridni – kdorkoli je že delal to prenovo!

    Mene pa še nikoli ni pritegnila oblikovna plat MSja ampak le kaka debata.

  5. “brojedan
    No ja .. saj bo, saj bo .. ne obupat. Čez kakih 314 let bo morda Motomars res malo boljši.
    ;o)”

    To se z mojega stališča opazovalca, ker nisem in tudi ne sodelujem pri razvoju Motosveta, zdi kot žalitev. Se pa strinjam, čez 314 let tudi tebe ne bo več…si morda na to namigoval, da bo zaradi tega MS boljši? 😉

    Kar se prenove tiče, se meni zdi zelo pregledno, dodani so vmesniki z drugimi socialnimi omrežji, spremenjen vzdevek se pojavlja tudi tu (do te prenove se je izpisoval vzdevek dodeljen ob registraciji na forum), pašejo mi nežne barve, ker oči bolj počivajo in hitreje razberem ven kar rabim. Skratka, objektivno gledano, nimam pripomb. Sem pa tudi prepričan, da v kolikor imaš, kot očitni poznavalec, veliko dobrih zamisli, jih bodo z veseljem upoštevali. Seveda dobronamernih. Forum ne jemljem kot oazo, kjer bi iskal konflikte, ampak možnost konstruktivnega komuniciranja. Mislim, da je bila tudi taka začetna ideja ob nastanku foruma in naj bi bil to tudi smisel foruma.

  6. @ rdeči v. piše: “… čez 314 let tudi tebe ne bo več…si morda na to namigoval, da bo zaradi tega MS boljši? …”

    Gotovo bo to tudi ena boljših strani MSa. Se popolnoma strinjam. Nihče niti pojma ne bo več imel o tem, da je tule haral nek Br1 in vsi se bodo po cyber-motoriranju na ridah dobili na MSu na na množične cybersexu.
    :o)

    Gotovo je prenova nekaterim všeč. Jaz sem bolj pristaš toplih barv zahajajočega sonca. Tale bledomodra-siva kombinacija je tako hladna, da moram imeti kalorifer pri nogah, ko se prijavim.

    ;o)

    Saj sem napisal – NIKOLI mi MS-oblika spletne strani ni bila všečna, prej odbijajoča. To je lahko všeč le ljudem (mislim resno – kar malo poglej strokovne razlage), ki imajo zaledenelo srce. Nam temperamentnim in borbenim prepirljivcem in (bivšim) romantikom so pa bolj pri srcu prej omenjene barvne kombinacije.

    Ampak tako je to – zato je ta planet zanimiv. Zato je tudi gostovanje na MSu zanimivo. Ker se tu pa tam le krešejo iskre med sicer mrtvo-hladnimi ljudmi.

    V upanju, da ne bo spet kdo dobil akutnega popizditisa zaradi mojega mnenja – kar je nekaterim prišlo že v navado – vas vse lepo pozdravljam in vam želim

    lahko noč.

  7. Nr1 ampak zaradi teh tvojih problemov ni bilo potreba, da si mi popisal celo stran in je vsek tvoj 2. post. Bi že prvič napisal, da ti ni všeč in zakaj ti ni….pa si raje filozofiral…

  8. @ Dami

    Razumeti moraš 2 zadeve:
    – danes je bolj malo prevajanja (3 strani)
    – zelo hitro tipkam in potem nimam težav s količino besedila.

    Mater – kako se odjavim iz te grozne teme? Za vsak komentar dobim mail in mislim, da moram odgovoriti.

    Grem gledat kje vas izklopim.