Tednoskop, 26.03.2009

16
4572

Aprilia Shiver 750 GT, Moto Guzzi V7 Cafe Classic, Praktični prikaz delovanja prvega ABS sistema za superšportne motocikle in še mnogo več…

16 COMMENTS

  1. Uf, punca pa more imeti prakso. Glede na to, da je tole nejn prvi tednoskop ji dam 5***** =) Komentira jasno, razločno, brez zatikanja, super poudarki, nevsiljivo, zložno. Je prijetno gledati in poslušati.
    Tematika tednoskopa je bila tudi z odliko ta teden – tako novice, kot tehnično izobraževanje. No, pa da ne bo samo hvaljenje, še ena konstruktivna kritika – tisto komentiranje/spraševanje izza kamer; če je to z namenom, da punca izrazi svoj namen glede fantov OK, če pa gre za poskus zabavnosti … potem pač ne štekam, hehe =)

    Ko nas boste enkrat navadili na kveliteto, ne bo več poti nazaj! =)

  2. Še en Tednoskop kako se zagre, pa da pokomentiram novo voditeljico izredno lušna, napovedejue brez zatikanj, razločno, z pravimi in dobro jakostojo na povdarkih, če bi bil potrebno dat oscno od 1 do 5 dobi čisto petico. In na koncu še glede vsebine prva dva prispevka mene osebno nista zanimala, zadnji štirje so bili pa supr! Tko da motosvet go go go naprej!