Tednoskop, 30.11.2010

22
3285

O motociklih, ki so osvojili prestižne nagrade britanskih medijev, načrtih Avstrijcev za bližnjo prihodnost, nasvetu dirkaške legende, kandidatkah za motoristko leta….

22 COMMENTS

  1. Če ni Nagaya za užent, še ne pomen, da je ne mormo pohvalt, da prav super spelje tele Tednoskope. Bi pa seveda pasal, če bi še kdaj kaka druga za kako minutko uskočla (lahk tud fletna CBRka pride nazaj 😛 hehe) ajd

  2. Eol SUCKS!!!!
    Kaj nimaš toliko spoštovanja do ljudi in še posebej ne do žensk da bi se lahko vzdržal takim gnusnim komentarjem. Govoriš da je Mateja-Nagaya grda!!! Pa ti veš da je ona tu prisotna in lahko vse te tvoje grde reči bere? A ti je všeč da nekoga prizadeneš in to celo v javnosti?! Ti čudak še svoje slike ne upaš dat na profil, pa si drzneš tako nesramno sodit druge!!!!!!!!!!!
    Ne vem kje si si pridobil tak grd karakter, ti pa svetujem da ga spremeniš, ker to da druge javno žališ ni neka vrlina ki bi te izkazovala v pozitivni luči! Vsi smo kakšni smo po zunanjosti in tega po večini ne moremo spremenit, lahko pa vplivamo na naš notranjost in ta je pri tebi res črna in grda! Mateja res da ni misica ki si jo ti želiš da lahko mastrubiraš med tednoskopom, GRDA pa pravtako ni!!!!! Trudi se za vse nas da lahko enkrat tedensko vidimo tudi kak slovenski prispevek k motociklizmu, ki ga drugače tako nikjer ni. Pravzaprav je Nagaya prav mikavna naravna punca, ki je nebi postisnil iz roba postelje!
    lp

  3. Eol, če te voditeljica tako moti, pa ne glej tednoskopa. Ti se ne boš po nepotrebne razburjal (to baje škodi zdravju) nam pa nebo treba brati tvojih žaljivih komentarjev. In ne nisem eden izmed članov fan cluba.
    Bdw, zaključki bi bili lepši če nebi delala tako očitnih premorov.

  4. danci100 malo si po forumu preberi, kaj si moderatorska smetana misli o lastnikih fz6 motorjev. vrjemi marsi komu si v posmeh!!!! če si želiš tako ob robu postelje……….. tudi prav.
    aja pa z dupleka si 🙂