Domov Novice Zanimivosti The Bikeriders: nova filmska poslastica o motorističnem klubu

The Bikeriders: nova filmska poslastica o motorističnem klubu

0

Motoristi (The Bikeriders) je najnovejši dramski film, ki prinaša vznemirljivo zgodbo o življenju članov motorističnega kluba v šestdesetih letih. Film, režiran s strani priznane režiserske ikone Jeffa Nicholsa, temelji na knjigi fotografij in intervjujev Dannyja Lyona, ki prikazuje življenja članov Outlaws MC, motorističnega kluba, ustanovljenega v McCooku, Illinois, ZDA.

O filmu

Glavni junak, ki ga igra karizmatični Austin Butler, se pridruži motorističnemu klubu, kjer se hitro znajde v vrtincu prijateljstev, ljubezenskih zgodb in konfliktov. Film poleg Butlerja zaznamujeta tudi izjemna Tom Hardy in talentirana Jodie Comer, ki s svojimi vrhunskimi igralskimi sposobnostmi vdahnejo življenje zapletenim likom.

Zakaj bi si ogledali “The Bikeriders”?

  • Izjemna režija: Jeff Nichols je znan po svojem edinstvenem filmskem slogu, ki v kombinaciji z vizualno dovršenostjo ustvarja nepozabno gledalsko izkušnjo.
  • Močna igralska zasedba: Austin Butler, Tom Hardy in Jodie Comer ponujajo izjemne igralske predstave, ki bodo gledalce povsem prevzele.
  • Avtentična zgodba: Film temelji na resničnih dogodkih in likih iz knjige Dannyja Lyona, ki prikazuje življenja članov Outlaws MC, motorističnega kluba iz McCooka, Illinois, kar daje filmu dodatno globino in verodostojnost.
  • Vizualna lepota: Šestdeseta leta in kultura motorističnih klubov so prikazani s fascinantno vizualno estetiko, ki bo navdušila ljubitelje filma in zgodovine.

V slovenskih kinematografih od 20. junija 2024.

NI KOMENTARJEV

Exit mobile version