Všeč nam je: Revit Airwave

8
3585

Če se v poletni vročini ob opazki: “Oh, kako luštno mora bit zdajle na motorju, a ne?” samo kislo nasmehnete, smo našli nekaj za vas. V ljubljanskem salonu TC Motoshop smo na plan izbrskali nekaj, kar bo olajšalo vožnjo v poletni vročini, pa ob tem pod vprašaj ne postavilo varnosti.

Revitov moški jopič Revit Airwave bo v peklenski poletni vročini pravo razkošje. Na voljo je v štirih barvnih kombinacijah – od klasične črne, sivo-rdeče, antracit, pa do takšne s flourescentnimi všitki. Prav ta nam je padla v oko, saj poskrbi za boljšo opaznost v prometu, a je mnogo bolj všečna kot klasičen odsevni jopič.

Čeprav gre za lahek in zračen kos oblačila, pa jopič Revit Airwave ne sklepa kompromisa, ko gre za varnost – v predelu torza, hrbta in rokavov je sicer opremljen z velikimi mrežastimi všitki za optimalno prezračevanje, a ima nameščene tudi trde CE ščitnike ramen, komolcev in podlakti, v predelu hrbta pa je všit tudi žep v katerega lahko vtaknete trd ščitnik hrbtenice.

Zakaj nam je všeč?
Ker je čeden, lahek in zelo prijeten za nošnjo. Flourescentni všitki na rokavih so ravno prav odmerjeni, da ne kazijo videza, a kljub temu dovolj veliki, da “učinkujejo”. Zanj bo potrebno plačati 167 evrov.

8 COMMENTS