sobota, 22. junija 2024

2025 Kawasaki KX250: Be Next

Deli

Kawasakijeva KX motokros serija že 50 let prevladuje na dirkališčih, novi 2025 KX250 pa prinaša nadgradnje za boljše dirkaške zmogljivosti in bo debitiral na prvenstvu KRT MX2.

Modelno leto 2025 prinaša izboljšave na ključnih področjih, ki vključujejo:

– Izboljšan občutek moči motorja pri nizkih hitrostih: Zahvaljujoč simetrično usklajenemu vnosu in izpušnemu sistemu ter optimiziranemu sesalnemu sistemu, je moč motorja pri nizkih hitrostih večja, kar omogoča boljši nadzor plina pri izstopu iz ovinkov.

2025 Kawasaki KX250X

– Okretnejše upravljanje: Posodobitve okvirja in vzmetenja, podobne tistim pri modelu KX450 iz leta 2024, omogočajo boljšo okretnost. Novi elementi, kot so ODI Lock-On ročaji in bolj gladka karoserija, omogočajo lažje premikanje voznika po motorju in hitrejše kroge.

– Napredne tehnološke funkcije: Novi “Power Modes” in “Kawasaki Traction Control” se enostavno izbirajo s pomočjo novega stikala na levi krmilni ročki. Povezljivost s pametnim telefonom omogoča prilagoditev motornih nastavitev prek aplikacije Kawasaki Rideology.

2025 Kawasaki KX250
2025 Kawasaki KX250

– Izboljšana motorna konfiguracija: Novi dizajn bata, revidiran vnos in izpušni sistem ter enojno primarno uravnoteženje gredi omogočajo boljšo kontrolo in večjo moč v nizkem do srednjem območju. Hidravlična sklopka omogoča bolj neposreden občutek in lažje upravljanje.

– Optimizirano vzmetenje in zavore: Showa 48 mm obrnjene vzmeti in novi Uni Trak zadnji amortizer ponujata dirkalno zmogljivost, medtem ko fine nastavitve vzmetenja in zavornih komponent prispevajo k lahkemu in okretnemu upravljanju motorja.

– Ergonomija po meri: Izbira štirih položajev krmila in dveh položajev stopalk omogoča prilagoditev ergonomske preference glede na velikost telesa in želje voznika.

2025 Kawasaki KX250
2025 Kawasaki KX250

Tudi model KX250X je deležen enakih posodobitev kot KX250 za modelno leto 2025, vključno s prilagoditvami za cross-country ter kolesi velikosti 21”/18” z enduro pnevmatikami. Poleg tega je opremljen s priročnim stranskim stojalom.

2025 Kawasaki KX250X
2025 Kawasaki KX250X

Medtem ko sta si modela iz serije KX250 zelo podobna, se njuna uporaba razlikuje glede na teren in vrsto vožnje, za katero sta namenjena. KX250 je idealen za motokros na zaprtih dirkališčih, medtem ko je KX250X bolj primeren za dolge vožnje čez raznolike terene v naravi. Ne glede na izbiro, pa Kawasaki ostaja zvest svoji zavezi ustvarjanju vrhunskih in prilagodljivih motornih koles, ki zadovoljijo potrebe vseh vrst voznikov.

Barva modelnega leta 2025 za Kawasaki KX250/KX250X je Lime Green.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice