četrtek, 18. julija 2024

Ducati Diavel for Bentley: ekskluzivnost, prestiž in moč združeni v omejeni seriji

Deli

Ducati in Bentley sta predstavila “Diavel za Bentley”, ekskluzivno motorno kolo, ki združuje vrhunski dizajn in zmogljivosti.

Motocikel, ki ga je navdihnil Batur, Bentleyjev najmočnejši serijski avtomobil z značilno “Scarab Green” barvo, kovanimi platišči in karbonskimi dodatki. Poganja ga 1.158 ccm V4 Granturismo motor z močjo 168 KM. Navdih iz Baturja je več kot očiten v detajlih, kot so sedež iz črne alkantare, zračne reže in trikotne značilne izpušne odprtine.

Poleg tega so predstavili tudi omejeno serijo 50 motorjev Diavel za Bentley Mulliner,  s popolno prilagoditvijo barv in detajlov za Bentleyjeve stranke.

Vsak motocikel je seveda opremlje s certifikatom pristnosti, sopotniškim sedežem, da se ne boste naokoli prevažali sami in moderno prevleko, da boste lahko motor varno pospravili.

Projekt temelji na sodelovanju med Ducatijem in Bentleyjem v okviru Volkswagnove Progressive Brand Group. Kot so povedali Diavel za Bentley združuje vizijo elegance, vrhunsko zmogljivost, ekskluzivnost in kot tak predstavlja drzen korak v prihodnost moto-industrije.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice