nedelja, 23. junija 2024

“975 Monza” iz delavnice Bad Boys Garage prejela nagrado za najboljši motor na 38. Biker Fest International

Deli

Na 38. Biker Fest International je tradicionalni Custom Bike Show, edini v Evropi, ki se neprekinjeno odvija že od leta 1987, ponovno pritegnil množice navdušencev kot tudi najboljše talente in profesionalce s področja predelave motorjev iz Italije in tujine.

H-D FX CHOPPER – W. Mayerl (Avstrija)

Letošnji dogodek je pridobil še večjo mednarodno prepoznavnost s partnerstvom z legendarno Sturgis Bike Week ter sodelovanjem Twin Club MC iz Norrtäljeja na Švedskem, ki že 50 let organizira znameniti Custom Bike Show. BFI je s temi povezavami postal ključno stičišče za najpomembnejše prireditve v ZDA in Evropi.

Nagrado za najboljši motor na IMC je prejel Harley-Davidson Nightster “975 Monza” iz delavnice Bad Boys Garage. Lorenzo Nisi je ustvaril motor, ki združuje sodobno estetiko in športne zmogljivosti. Med finalisti AMD so bili še Harley-Davidson FX chopper iz Mayerl Motorcycles, enovaljni Norton “La Mona” iz Mannaia Workshop ter električni boardtracker “Murata” iz RM Builds.

Nova atrakcija na BFI 2024 je bila Chicano Show, posvečena “viclas”, mehiškim stilskim lowriderjem, ki so znani po svojih bleščečih detajlih. Najbolj izstopajoč je bil Harley-Davidson Softail Heritage iz Rckroll-Chop, ki je že krasil naslovnico revije Bikers Life Magazine.

Viclas - mehiški lowriderji

38. Biker Fest International je znova dokazal, zakaj je vodilni dogodek v svetu custom motociklovi. Nagrada za najboljši motor, ki jo je prejel “975 Monza” iz Bad Boys Garage, je le še en dokaz vrhunskega mojstrstva. Chicano Show pa je prinesel novo dimenzijo z bleščečimi “viclas” motorji, ki so očarali obiskovalce. BFI tako ostaja središče strasti, inovacij in tradicije v svetu custom motorjev.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice