nedelja, 23. junija 2024

Distinguished Gentleman’s Ride 2024

Deli

Z velikim ponosom vas vabimo na 12. dobrodelno vožnjo Distinguished Gentleman’s Ride 2024, ki bo potekala v nedeljo, 19. maja.

Dogodek, ki bo združil več kot 200 uglajenih motoristov iz vse Slovenije, bo poklon izjemnemu namenu — ozaveščanju o duševnih stiskah moških, njihovi tesnobnosti, depresiji, o preprečevanju moške samomorilnosti in o pomembnosti rednega samopregleda za zgodnje odkrivanje raka na prostati.

Distinguished Gentleman’s Ride je globalni dogodek, ki povezuje voznike klasičnih in starodobnih motociklov iz več kot 120 držav in več kot 900 mest po svetu. Na ta dan se vsi udeleženci oblečejo v elegantne obleke in se odpravijo na počasno promenadno vožnjo.

V duhu svetovnega dogodka se bomo Slovenci zbrali v Domžalah, od koder se bomo podali na vožnjo proti prestolnici, kjer bo zbrane pozdravil tudi župan mestne občine Ljubljana, gospod Zoran Jankovič. Ker se zavedamo kako pomembna je varnost in odgovornost na motorju, se letos povezujemo s Pivovarno Laško, kjer bomo skupaj opominjali na odgovorno pitje. Le pravi Gentelman vozi 0,0. Sama vožnja z zaključnim druženjem se konča kjer se bo vse začelo, v objemu Češminovega parka v Domžalah kjer bo z nami županja, gospa mag. Renata Kosec.

Po dogodku vas vljudno vabimo, da ostanete z nami v Češminovem parku, kjer bomo organizirali koncert, ki bo ponudil priložnost za sprostitev in zabavo v dobri družbi. Uživajte v glasbi, vzdušju in druženju!

Dogodek bo organiziran v sodelovanju z Občino Domžale. Več informacij dobite na spletni strani organizatorja brkonja.si.

Veselimo se vaše udeležbe na Distinguished Gentleman’s Ride 2024! Pridružite se nam in postanite del tradicije, ki združuje ljubezen do motociklov s plemenitim poslanstvom. Pridite in uživajte v nepozabni izkušnji!

PS: Slogan 2024 – Skupaj po svetu. DGR je od leta 2012 združil na tisoče motoristov, da bi se na isti dan vozili elegantno in predvsem s sporočilom po vsem svetu. Kljub razdalji in oceanom med njimi, so se spoštovani gospodje združili zaradi skupne strasti do klasičnega sloga, motociklizma in podpore za moško zdravje. Plakat DGR 2024 je bil oblikovan prav s tem namenom saj prikazuje 3 različne voznike, 3 različne motorje, ki vozijo v 3 barvah, vse za en vzrok.

 

Press Release
Press Release
"Sporočilo za javnost" je v bistvu promocijsko besedilo športnika, ekipe, podjetja ali organizacije s katerim predstavljajo svojo verzijo realnosti, ki je lahko ali pa ni točna. Sporočila za javnost se izdajajo za namen obveščanja javnosti o dogodku, izdelku ali storitvi z vidika izdajatelja in če se zdi, da imajo informativno vrednost za naše bralce so objavljena na motosvet.com. Preberi več o tem...

Več novic

Zadnje novice