nedelja, 23. junija 2024

Red Bull Erzbergrodeo 2024: Največji Enduro spektakel od 30. maja do 2. junija!

Deli

Od 30. maja do 2. junija bo v Eisenerzu potekal že 28. Red Bull Erzbergrodeo – edinstven motoristični offroad dogodek, kjer se bodo na “gori železa”, številni profesionalni vozniki in ambiciozni amaterski vozniki iz več kot 50 držav, potegovali za dragocene točke v svetovnem prvenstvu FIM Hard Enduro.

Erzberg Rodeo 2023 / Foto: Klaus Listl

Festival se bo tradicionalno začel s četrtkovim Mitas Rocket Ride dirko, kjer bo 300 tekmovalcev zagotovo navdušilo množico. Po kvalifikacijskih vožnjah bo 48 najhitrejših napredovalo v superfinale.

Petek in sobota bosta namenjena Blakläder Iron Road Prologue, kjer se bo 1.308 udeležencev soočilo z 15-kilometrsko dirko po Erzbergu. Najhitrejši bodo osvojili mesto na nedeljskem glavnem dogodku, kjer bo 500 najhitrejših tekmovalo za naslov prvaka.

Organizatorji pripravljajo tudi Siberia Trial Xtreme Challenge, kjer bo 200 tekmovalcev tekmovalo na enakih GASGAS trial motorjih za vstopnico za finalno nedeljsko dirko.

Na voljo bo tudi pester program zabavnih dogodkov. Poleg dirk se bodo odvijali številni spremljevalni dogodki. Vsekakor ne smete zamuditi legendarnih zabav v šotoru Egger Bier. Za vse, ki si dogodka ne morejo ogledati v živo, bo omogočen neposreden prenos na ServusTV in Red Bull TV.

Manuel Lettenbichler zmagovalec Red Bull Erzbergrodeo 2023 / Foto: Philip Platzer

Pridružite se nam na največjem enduro spektaklu leta, kjer vas čaka nepozabna kombinacija adrenalina, strasti in motoristične akcije!

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice