sreda, 24. julija 2024

Ducati Scrambler navdušil z dvema konceptoma na Bike Shed MotoShow v Londonu

Deli

Na letošnjem Bike Shed MotoShow v Londonu je Ducati predstavil dve novi presenetljivi konceptni različici. Koncepta CR24I in RR24I, ki sta nastala v Centro Stile Ducati in temeljita na drugi generaciji Ducatija Scrambler.

Ducati Scramble CR24I

Koncept CR24I je pravo utelešenje Cafe Racerja, navdihnjen z motorji iz šestdesetih let. Motocikel se ponaša s športnim krmilom, ogledali na koncih krmila in 17-palčnimi sprednjimi platišči s cestnimi pnevmatikami. Oblikovanje rezervoarja in sedeža, ki se prelevi v enosed, odraža vplive klasičnih Ducati ikon, kot sta Pantah in 750 SS.

Koncept Ducati Scramble CR24I
Koncept Ducati Scramble CR24I

Ducati Scramble RR24I

Koncept RR24I je zasnovan v minimalističnem slogu z močnimi referencami na postapokaliptične motorje iz Hollywooda. Motocikel poudarja osnovne elemente, kot so aluminijasti deli, vidni tehnični in funkcionalni detajli ter odstranljiv sedež za potnike, ki se lahko spremeni v prtljažnik. Visoko postavljen Termignoni izpuh in pnevmatike Pirelli Scorpion Rally obljubljajo avanturo na vseh terenih.

Koncept Ducati Scramble RR24I
Koncept Ducati Scramble RR24I

London Bike Shed MotoShow

Oba koncepta sta bila na ogled javnosti od 24. do 26. maja na Bike Shed MotoShow v Londonu, ki je postal eden najpomembnejših dogodkov na mednarodni sceni. Dogodek, ki potega že od leta 2013, privabi več kot 17.000 obiskovalcev in 300 unikatnih primerkov motorjev z vsega sveta.

Koncept Ducati Scramble RR24I
Koncept Ducati Scramble RR24I

Ducati Scrambler – svoboda in varnost

Modeli Ducati Scrambler ponujajo edinstven dizajn, dinamičnost in varnost za vsakodnevno uporabo. Novi Ducati Scrambler je lažji za 4 kg, ima bolj odziven motor zahvaljujoč Ride by Wire tehnologiji in Ducati Traction Control z dvema načinoma vožnje. ABS za vožnjo v zavojih je del standardne opreme, kar zagotavlja še večjo varnost.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice