nedelja, 23. junija 2024

Kawasaki Elektrode 20 dviguje nivo za leto 2025

Deli

Kawasaki nadaljuje svojo električno revolucijo s predstavitvijo Elektrode 20 za evropski trg v sezoni 2025. Nova različica, ki sledi uspehu Elektrode 16, prinaša večja 20-palčna kolesa in cilja na širšo starostno skupino, vključno z odraslimi. Elektrode 20 ponuja idealno rešitev za tiste, ki še niso pripravljeni na vožnjo z off-road motociklom ali nimajo dostopa do ustreznih terenov.

2025 Kawasaki Elektrode 20

Z značilno Kawasaki limetno zeleno in črno barvo, Elektrode 20 poganja 48 V/10.2 Ah baterija v kombinaciji z motorjem moči 750W, kar je precejšnja izboljšava v primerjavi z Elektrode 16, ki se je ponašal z motorjem z močjo 250W. Polnjenje traja štiri, medtem, ko  90% doseže že v treh urah.

Kawasaki Elektrode 20 nudi možnost izbire med tremi hitrostnimi načini s katerimi lahko vozniki prilagodijo zmogljivost glede na svoje spretnosti in potrebe, in sicer od nizke, srednje do visoke hitrosti, kar omogoča udobne dolge vožnje. V najvišjem hitrostnem načinu boste lahko v vožnji uživali “celo” uro. Nižje hitrosti seveda omogočajo daljše obdobje vožnje, odvisno od teže voznika, terena in načina uporabe.

Ponaša se z Robustnim MTB okvirjem,  teleskopsko sprednjo vilico, 20-palčni kolesi pa zagotavljajo stabilnost in udobje. Sedež je seveda nastavljiv za različne višine voznikov.

Elektrode 20 s svojim KX off-road dizajnom in limetno zeleno barvo zagotovo pritegne pozornost tako mladih kot tudi starejših, ki iščejo zabavno, zmogljivo in enostavno električno off-road prevozno sredstvo.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice