Tednoskop, 23.04.2010

22
3430

Tednoskop tokrat o novem Ducatijevem Monstru, prenovljenem Piaggiovem MP3-ju, policijskih akcijah doma in dogodkih, ki se obetajo.

22 COMMENTS

  1. Ma voditeljca je pa res fajn, vi ste neki kekci 🙂 Bi rad vas vidu tko zajeban tekst znat na pamet… Tisti video kawasakija pa res gate trže, ful dobro so to posneli, kapo dol!

  2. tednoskop super od samga začetka…….ampak tist k pa voditeljice zbira…ta je pa blond, da gate trga…preveč zategnjena,isti gibi vsak teden, pa dihi punca dihi k govoriš, sej boš u nezavest padla….

  3. to z gledanjem mimo kamere je malce neobičajno, roko na srce, spet pa ne tako zelo moteče, da bi odvračalo… sicer pa povsem všečne oddaje, nivo je sprejemljiv, tudi voditeljica kot taka je povsem na mestu.

  4. Petra mal fedla ko govori, ampak zgleda pa prav fletno. Me zanima če je taka punca kr sama al ma kakšnega ‘motorista’ k ji družbo dela. Dečva zgleda kr samozavestno. Aja Tednoskop… kul da je nazaj, ja 🙂

  5. Mal dinamično kamero (iz roke, ne na stojalu), pa naj se voditeljico pokaže v različnih pozah (na motorju, ob motorju, ob polici s čeladami), bo oddaja takoj bolj “živa”. Pa kak close-up, če je že luštna, naj se to tudi pokaže. 🙂