Tednoskop, 27.05.2010

34
3996

Preverili smo kakšne igrače bodo na voljo za IT navdušence, kaj nastane po stilski preobrazbi KTM-ovega endura in povedali nekaj tudi o damah na motociklih.

34 COMMENTS

  1. hehehe, vsaka vam čast za prispevek! (petra pazi se, bladzo ti krade glavno vlogo 😛 😛 )
    Zelo zanimiv filmček na temo nevidnosti motoristov, malce drugačen, da misliti.

  2. shogun . mogoče kakšni majnvrednostni kompleksi pa to????
    no vedno boljše 🙂 voditeljica pa ….. 🙂 čoper ful paše 😀 mogoče kakšne donacije 🙂 jaz dam takoj 100€

  3. haha prav za nasmejat
    10 komentarjev pa samo eden o prispevkih,…
    svetujem vam da ne smemate več prispevkov ampak samo še punce ki jih imate za poonudit,..
    bodo lahko naši strokovnjaki malo ocenjevali stil oblačil, ličenja, čevljev, obnašanja pred kamero, prehranjevalne navade,….
    lp

  4. @ hilton .. Haha, dobra, .. Sej punca je šikana nimaš kej, sam tja v oči je k Lord Of The Darkness haha …Bomo vidl če bo v naslednjemu tednoskopu mela bol svetl makeup .. :o)

  5. Tile Švedi so res utrgani! Odlična reklma! Tednostop je kot vedno vsakič boljši, Petra z novo frizuro pa tudi! Vsaka kritika je pozitivna če je sprejeta konstruktivno! Mislim da se to zelo dobro pozna pri razvoju oddaje. Kar tako naprej!!!

  6. Herauer. Vidim, da si ti kakšen razred osnovne šole izpustil :)) Ali pri vas doma ne poznate vejic? Bogi tvoji otroci. Saj veš tale pregovor? Jabolko ne pade daleč od drevesa :))
    Reterdi…….. cenzura

  7. Za crknt kakšne kritike, frizura, make up, branje………………..jooooooj in vi ste mi neki motoristi, ja verjetno skriti le za tipkovnico…….. nekaterim bi bil res potreben Rugelj škoda, ker ga ni več :(( Petra super si le tako naprej :))

  8. kdor hvali tole punco je pač bebec, ki gleda tale prispevek zamo zarad ene kvazi fejst p.. ki mu dobr zgleda in ne vsebine…prispevki so dobri, žal pa z voditeliicami nimate sreče

    Pomembno je tud podajanje informacij in ne sam lep izgled….podobna stvar k pr ABCD…isto sranje z voditeljco

  9. In ti igi5562 te je še kje kaj razen v jeziku??? Na profilu si brez slike, podatkov se česa bojiš mogoče??…………..punca vodi edino moto oddajo v tej mali nevoščljivi Sloveniji in to poleg drugačnega dela, katerega opravlja čez cel dan………če imaš take hude sposobnosti kot jih kažeš z (le) kritikami po moje te rade volje vzamejo, pa pokaži “kaj znaš”! Upaš??

  10. na splošno nihče ni pripravljen kaj takega počet. če bi bil voditelj moški bi blo spet narobe ker ni “nič pametnega za pogledat”.. jest bom tako rekel: slabšo voditeljico se takoj dobi..boljšo pa zelo težko..sicer pa res..ves čas je samo o Petri govora..pa ne vem a je tok nemogoča al je sam tista slovenska “zadeva” posredi..sicer pa tile “anonimni” komentatorji pljuvajo po čisto vseh forumih kar jih je..od političnih do lepa.si..nekdo je kot kaže blazno nezadovoljen s svojim življenjem..

  11. Kolikor je pač meni znano, da je branje povezano z pisanjem :)) tako , da……
    Herauer priporočam ti kakšen tečaj upismenjevanja 😀 za lažje razumevanje Tednoskopa.
    Igi5xxx ali kaj si ze. Očitno je tukaj 99% bebcov. ti si pa svetla izjema 😀

    Aja super odaja! Še bolj super voditeljica! Ki se trudi iz tednoskova v tednoskop. Posebaj so mi všeč humoristični vložki 🙂 ki vedno znova določenega reterdiranca osmeši. Pač le tako naprej.
    Ps odajo gledam zaradi Blazdoja 🙂 haha tota bo ja :))) aja glede kurjenja gume( dam moped pa 2 zadnji gumi če kdo dvomi v Petro

  12. Očitno enim buta preveč testosterona v glavo ob pogledu na voditeljico in se grejo potem križarske vojne, kot da potrebuje nebogljena bejba ne vem kakšno zaščito pred internetom. Brskanje po profilih in iskanje slik pa meji že na malce bolestno obnašanje, zrelo za doktorja, ki zdravi s pogovori.

  13. No, zdj pa še čakamo, da se Petra pripelje z motorjem na oddajo ali iz nje in ne, da samo poseda po motorjih kot kak kip svobode, ker sedet zna tut invalid, pa ne mislm nč slabga. 😉