sreda, 24. julija 2024

Vespa – Prostor brez meja

Deli

Vespa pomeni svobodo brez omejitev časa in prostora. To je njen izvor in bistvo. Od prvenca naprej Vespa predstavlja vrednote, ki so revolucionirale naš način gibanja in razmišljanja. To je prostor brez zemljevida – sami si rišemo poti in odkrivamo nove teritorije. “Brez načrtov. Brez zemljevidov. Samo vožnja.”

Vespa praznuje svobodo gibanja že skoraj osemdeset let na cestah po celem svetu. Nova kolekcija Summer Edit je oblikovana za raziskovanje onkraj meja.

Michele Colaninno, generalni direktor Gruppo Piaggio, pravi: “Vsak dan je novo potovanje. Pomeni nenehno iskanje novih destinacij in svetov. Moja želja je: dati prihodnost stvarem, ki jih ustvarjamo. Upam, da bomo še naprej gledali drug drugega v oči in se ne bomo izolirali v popolni digitalni tišini. Pomembno je, da vzbudimo čustva. Veselje, spomini, razočaranja in zmagoslavja: to so trajna čustva, ki ostanejo z nami, kamorkoli gremo. Danes je težko, a ne nemogoče. Prepričan sem, da nam bo uspelo, ker je Vespa vedno bila simbol novega začetka. Vespa je danes več, kot je bila včeraj, vedno ustvarja nove ideje.”

Na voljo od 19. junija na theemptyspace.vespa.com.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice