nedelja, 23. junija 2024

Odkrijte novi GIVI Trekker Alaska

Popoln spremljevalec za ljubitelje popotništva

Deli

GIVI, priznano ime v svetu motorističnih dodatkov, je z inovativno serijo Trekker Alaska ponovno postavil nov standard. Predstavljena na sejmu EICMA 2019, je ta linija aluminijastih motorističnih kovčkov hitro postala zelo priljubljena med ljubitelji popotništva. S sodobno tehnologijo ponuja Trekker Alaska popolno kombinacijo funkcionalnosti, vzdržljivosti in dostopnosti.

Trekker Alaska

Serija Trekker Alaska vključuje dva 36-litrska stranska kovčka in dva zgornja kovčka s kapacitetama 56 in 44 litrov. Na voljo so v dveh izvedbah: naravni aluminij in mat črna, kar zagotavlja tako stil kot praktičnost za vsakega motorista.

Givi Trekker Alaska

Inovativne Funkcije

GIVI je v serijo Trekker Alaska vključil več pionirskih funkcij, s katerimi so pridobili tri nove patente. Te funkcije vključujejo:

  • Kombinirane Tečaje: Zagotavljajo večjo strukturno trdnost in odpravljajo potrebo po zadrževalnih kablih.
  • Sistem WIRELEASE: Patentiran mehanizem za odklepanje z zunanjim gumbom in jeklenim kablom, ki poenostavlja postopek sprostitve.
  • Zadnja kljuka za stranske kovčke: Omogoča, da kovček ostane pritrjen na okvir in se nagne navzven, kar olajša odpiranje in zapiranje.

Praktična zasnova in dodatki

Kovčki Trekker Alaska so zasnovani z mislijo na uporabnika. Imajo močne ročaje, integrirane v okvir, in štiri zanke za pritrditev dodatnega tovora. Za večje udobje GIVI ponuja tudi dodatke, kot so naslonjala za potnike, podloge za pokrove in vodoodporne notranje torbe, kar še povečuje funkcionalnost teh motorističnih kovčkov.

Specifikacije Kovčkov Trekker Alaska

  • ALA36A in ALA36B: Stranski kovčki s kapaciteto 36 litrov, dimenzijami 562x374x260 mm in maksimalno obremenitvijo 10 kg.
  • ALA44A in ALA44B: Zgornji kovčki s kapaciteto 44 litrov, dimenzijami 464x331x421 mm in maksimalno obremenitvijo 10 kg.
  • ALA56A in ALA56B: Zgornji kovčki s kapaciteto 56 litrov, dimenzijami 559x328x463 mm in maksimalno obremenitvijo 10 kg.
Givi Trekker Alaska

Zakaj Izbrati GIVI Trekker Alaska

Serija GIVI Trekker Alaska dokazuje GIVI-jevo zavezanost inovacijam in kakovosti. S svojimi naprednimi funkcijami, praktično zasnovo in dostopno ceno je idealna izbira za motoriste, ki iščejo zanesljive in stilske rešitve za svoje turistične dogodivščine. Ne glede na to, ali gre za kratke izlete ali dolge motoristične ture, so kovčki Trekker Alaska vaš popoln spremljevalec na cesti.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice