nedelja, 16. junija 2024

Prvi vtis: Honda CBR 600F

Deli

Modelno leto 2011 na prvi pogled ponuja vse kar je ponujala stara Honda CBR 600F. In prav je tako. Vendar pa pogled pod lično oblikovano zunanjostjo odkriva marsikaj novega, oziroma starega in že videnega, pa tudi preizkušenega.

Novi paket prepriča stare privržence? Mogoče zapolnjuje vrzel v ponudbi športno potovalnih motociklov? Je Hondi uspelo sestaviti vozen, udoben, varčen in uporabniku prijazen športno potovalni motocikel srednjega razreda?

Za vas smo ga preizkusili, povedali pa vam bomo tudi, kaj zares na tem motociklu ne sme manjkati.

Za prvo silo pa lahko povemo, da je motocikel udoben tudi za dva, uporabniku prijazen, zgleda dovolj strupeno, da delno opraviči črko R v imenu, žal pa moramo pograjati nedorasel zavorni sistem, ki na testnem modelu ni vključeval sistema ABS.

Dani Mattias
Dani Mattias
Nekoč zaprisežen ljubitelj japonskih motociklov, danes prisega na vse kar "dovolj gre". Bencinski zasvojenec, ljubitelj klasike v nastajanju. Drgnilec kolen, ki ceni udobje in evropsko eksotiko. Na skrivaj ga zaradi priročnosti zamika skuter. Ne mara cincanja, obotavljanja in površnosti. Meni, da ja osnovna vrlina vsakega motociklista poznavanje mej lastnega znanja in sposobnosti – preseganje teh na cesti pa nevarna neumnost. Pred prihodom v ekipo Motosveta je izkušnje nabiral tudi v sklopu domačih tiskanih motociklističnih medijev.

Več novic

Zadnje novice