Tednoskop, 05.03.2009

45
5543

Tokrat o varnem seksu in motociklizmu, o nagemu 800 kubičnemu bavarcu, o Yamahinih modnih smernicah, o prihajajočem slovenskem moto romanju v Umbrio, ki ga organizira kdo drug kot Pat’r Niko, v športu pa preverjamo utrip pred začetkom dirk mednarodnih motokros prvenstev. Aja, pa šopek voditeljc.

45 COMMENTS

  1. pa da še jaz, redni tednoskopovski nergač povem svoje… nobena od ponujenih deklin ni izžarevala tise motoristične srčnosti, saj veste… mi je vseeno boljši predhodni voditelj (ta, ki nas na koncu tega prispevka povzove h komentiranju) seveda, če ne igra s čajem prepitega kvazipijanega komentatorja. tudi meni se je predhodna voditeljica ( teja, pravite? ) zdela dosti kompetentnejša od te trojice. prosim vas da nam poveste, ali imamo na izbiro samo te tri… pač, da če že, da izberemo tisto, ki je najmanj umetelna… l.p. de elo

  2. če je blo to zanje prvič pol lahko rečem samo kapo dol.. vse so svojo nalogo naredile z odliko,
    čeprav moram priznat da Nika malo odstopa.. ima v sebi neko pozitivno energijo ki se
    jo da čutit.. drugače pa še enkrat – pohvale vsem trem.

  3. Za prvikrat vsem trem puncam iskrene čestitke za dobro opravljeno delo! Prispevek o romanju je blo zlo dobra novica. Aja pa še da ne pozabim na izbiro kandidatke! Glas gre NIKI!

  4. …ni kaj, punce so se dobro odrezale, in videti je, da se kar dobro znajdejo v motorističnih vodah 🙂 Za favoritinjo bi izbral Niko, res pa je, da je Sabina tik za njo. …pa še eno mnenje… od vseh teh deklet (teh treh, kot tudi moto Teje in Barbi) pa še najraje prisluhnem Rock-u, saj je le malo drugače slišati razne tehnične motoristične podatke iz moških ust kajne? 🙂

    LP

  5. Wow, morm pohvalt da ste kar dobre novinke našli. Normalno da se menjajo noivinarke, če je pa avdicijska oddaja, tako jih tudi najlažje primerjamo, res je le da bi lahko imela vsaka celoten prispevek. Enega voditelja za celotno oddajo imajo le na nacionalki, drugod se menjajo. Če pa izbiramo najboljšo, sta si Sabina in Nika preblizu, tako dam vsaki pol glasu.