Tednoskop, 26.02.2009

17
4251

Si želite Harleya Road Kinga z malo kilometri ali Ninja 250R Special Edition? Kaj je s kontroverznim angleškim testom čelad SHARP? Kaj pravi Boštjan Pintar pred Daytono? In še mnogo več…

17 COMMENTS

  1. Prvi komentator! =) Poplna oddaja, najbolši prispevek o testiranju čelad, Daytona, Kawasaki… Ta pregled tedna je tud ql! Samo po moje bi blo bolš da bi nakoncu dodal kratek napovednik za naslednjo oddajo! Motosvet tko naprej!!!! Go go go go! =)

  2. Kawasaki bi se lahko vrgel bolj na zmogljivosti(tehniko) in ne na BARVNO kombinacijo. Kr neki.
    Moto GP dirkalnik. Če bi samo položaj voznika mal bl našpičl, bi že lahko bil spotrik. Začetniki pa lahko kupijo ERa

  3. evo, to pa je bila oddaja na primernem nivoju, s spoštljivim odnosom do nas, “publike”. gledati in spremljati oddajo s takim nastopom verjamem da nam je vsem v užitek, tudi tistim, ki so se v predhodni izvedbi zabavali nad opitostjo s čajem. le tako naprej….

  4. bravo fantje, zelo dobro!! Imam občutek, da je napovedovalec že pri drugi oddaji boljši, kot so bile prej vse punce, čeprav jih je bilo lepo pogledat!! Tako da še tako naprej..gaaaas!!!

  5. Ajoj, zdej ste pa fanta čist preveč umirilil. =) Prešnjič mu je viski pomagal prebiti led. No, suma-sumraum so mi tednoskopi všeč. Tud tale menjava voditeljev paše – non-stop kaj novega. Dinamika. Neprestani razvoj oddaje. Navdušujete. Nisem si mislil, da se bom na oddajo tako navadil (hmm navezal? ), da jo kar nestrpno pričakujem vsak teden. Zanimivo in poučno.
    In še predlog – mogoče bi v rubriko o tehniki, sedajle spomladi, dodali kak preventivni nasvet za na cesto. Ali pa bi dodali kratko rubriko o preventivi ali varnosti. Mogoče bi tako rubriko povezali s kakim postom iz teme o varnosti in preventivi s foruma, podobno kot nagrajeni komentarji. V glavnem keep up the good work =)