Vozimo: BMW F800R

16
6398

Bavarci so lani v Milanu predstavili tretji model v F800 seriji in sicer slečen model BMW F800R, ki ga od lanskega novembra uporablja tudi kaskader Chris Pfeiffer.

BMW F800R poganja vrstni vrstni dvovaljnik s prostornino 798 kubičnih centimetrov, ki zmore 64 kW (87 KM) pri 8.000 vrtljajih ter 86 Nm pri 6.000 vrtljajih v minuti. Pogon tokrat poteka preko verige, rezervoar pa se nahaja pod sedežem in ne, kjer bi ga glede na obliko sicer pričakovali.

Vpadljiv in tipično novodobno bmw-jevsko oblikovan motocikel s kar nekaj dodatne opreme je trenutno na preizkusu v naši redakciji, kaj si o novem izdelku bavarcev mislimo, pa boste lahko kmalu prebrali na Motosvetu.

16 COMMENTS

  1. S to BMW zaneslivostjo pa pretiravajo da mi je že kar slabo, se povsem enakomerno kosa z ostalimi japonci, samo pristaši tako radi primerjajo motorje različnih razredov, ki sploh niso primerljivi.

  2. In kdaj se boste toliko navozili,da boste znali-utegnili tudi napisat kaj o motorju?Sej mi je vseen,sam res me zanima kaj boste napisali.Upam,da ne čakate,da izide kak tuj test in potem….