Všeč so nam: TCX X-street

3
3993

Če motocikel ali skuter pogosto uporabljate za vožnjo v službo, šolo ali skakanje po opravkih, se vam v poletni vročini zagotovo stoži po udobni in disketno oblikovani obutvi. Le redko kdo motoristične škornje uspešno “integrira” v svoj “dnevni civilni imidž”.

V Ljubljanskem moto salonu TC Motoshop na Leskovškovi smo našli rešitev – TCX X-street so motoristični gležnjarji pod krinko urbanih, trendovskih superg. X-street zares ni zgolj moden športni copat, saj nudi zaščitno pete, prstov in gležnja – tako kot klasična urbana motoristična obutev. Na voljo so v seriji različic – imitaciji usnja ali več barvnih različicah imitacije velurja. Zgornji del obloge je sešit iz kombinacije Kevlarja in bombaža, spodnji pa zračne tkanine Air Tech.

Zakaj so nam všeč?

Ker so diskretne, modne in neprimerljivo bolj varne od klasične obutve za prosti čas, na voljo pa so celo v vodoodporni izpeljanki. Še posebej všeč nam je snemljiva zaščita čevlja pred obrabo stopalke menjalnika. Cena: 119 evrov.

3 COMMENTS

  1. V Bauhausu/odd. z zaščitnimi oblekami imajo na razpolago 25 lepših modelov za polovico cene. Poleg tega Bauhausovi niso občutljivi na motorna olja, jedke tekočine, imajo ščitnike za peto in prste … ni primerjave! Sploh.

  2. brojedan ne smeš tko kritizirat oglasnega članka in delat reklame za firmo od katere nima noben nič, preprosto tako to je v biznisu. Drugače pa imaš prav, toda trg moto opreme je trg artiklov z visoko dodano vrednostjo, imidž in znamko je treba (pre)plačat.