sreda, 12. junija 2024

Všeč so nam: TCX X-street

Deli

Če motocikel ali skuter pogosto uporabljate za vožnjo v službo, šolo ali skakanje po opravkih, se vam v poletni vročini zagotovo stoži po udobni in disketno oblikovani obutvi. Le redko kdo motoristične škornje uspešno “integrira” v svoj “dnevni civilni imidž”.

V Ljubljanskem moto salonu TC Motoshop na Leskovškovi smo našli rešitev – TCX X-street so motoristični gležnjarji pod krinko urbanih, trendovskih superg. X-street zares ni zgolj moden športni copat, saj nudi zaščitno pete, prstov in gležnja – tako kot klasična urbana motoristična obutev. Na voljo so v seriji različic – imitaciji usnja ali več barvnih različicah imitacije velurja. Zgornji del obloge je sešit iz kombinacije Kevlarja in bombaža, spodnji pa zračne tkanine Air Tech.

Zakaj so nam všeč?

Ker so diskretne, modne in neprimerljivo bolj varne od klasične obutve za prosti čas, na voljo pa so celo v vodoodporni izpeljanki. Še posebej všeč nam je snemljiva zaščita čevlja pred obrabo stopalke menjalnika. Cena: 119 evrov.

Mateja Pivk
Mateja Pivk
Od leta 2009 urednica. V desetletju novinarskega udejstvovanja nabirala znanje kot del ekipe Avtomagazina, Playboya, siolovega Avtomoto portala in revije Motorist, kjer se je dobro leto dni udinjala tudi kot izvršna urednica in fotografinja.

Vsebina članka

Več novic

Zadnje novice