nedelja, 23. junija 2024

Yard Built: Bunker Custom Cycles Yamaha XSR700

Deli

Za tokratno predelavo, v okviru projekta Yard Built, so poskrbeli pri turškem Bunker Custom Motorcycles, kjer so v terenskem stilu predelali Yamaho XSR700.

Bunker Custom Motorcycles sta ustanovila brata Can in Mert Uzer, ki pa nista običajna predelovalca motorjev, saj je Can vrhunski rolkar v ekipi rolkarjev Vans Turkey, Mert pa se je po karieri v digitalnem marketingu v celoti preusmeril v izdelavo motornih koles.

“Zelo sem navdušen nad delom, ki sta ga Can in Mert vložila v ta model,” je komentiral Cristian Barelli, koordinator trženja Yamaha Motor Europe. “Zame je resnično pomembno, da sta ohranila okretnost in zmogljivost modela XSR700. K temu sta dodala svoj zelo edinstven stil, ki je pričaral popolnoma nov videz modelu XSR700.”

“Osredotočila sva se na terenski stil, saj sva resnično želela čim bolj ujeti duh svobode,” se strinjata brata Uzer. “Dvovaljni agregat s svojimi karakteristikami predstavlja odlično osnovo, sam motocikel pa vas navdihuje, da ustvarite nekaj lahkega, okretnega in svobodnega.”

Več o samem motociklu pa si lahko pogledate v spodnjem video posnetku in galeriji slik.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice