petek, 12. julija 2024

BMW Motorrad Navigator V

Deli

Vodilno podjetje na področju satelitske navigacije na svetu nadaljuje partnerstvo z BMW Motorrad s priljubljenim BMW Motorrad Navigatorjem naslednje generacije. BMW Motorrad Navigator V združuje Garminove navigacijske funkcije z ekskluzivnimi, specifičnimi BMW-jevimi funkcijami, kot so na primer prilagojen nosilec, dostop do motorističnih informacij v realnem času, napredne avdio in Bluetooth možnosti ter še več.

BMW Motorrad Navigator V

BMW Navigator V odlikuje zaslon diagonale 12,7 cm s takojšnjimi vidnimi navigacijskimi informacijami. Zaslon je prilagojen upravljanju v rokavicah. Vgrajeni stereo Bluetooth omogoča poslušanje navodil glasovnega vodenja, odgovarjanje ne telefonske klice ali poslušanje glasbe. Na izbranih BMW-jevih motociklih lahko vozniki celo vidiijo obširne infromacije v realnem času na straneh MyMotorcycle, na primer pritisk v pnevmatikah, nivo goriva in kdaj je potreben naslednji servis. Sistem prav tako pove motoristu kolikokrat je menjal prestave, uporabil prednje ali zadnje zavore, povprečni položaj ročice za plin in še več. Prikaz na zaslonu se lahko oblikuje, da je vidnih več podatkovnih polj in uporabniki lahko ponovno uredijo podatke v poljubnem vrstnem redu. Z analizatorjem Last Ride lahko uporabniki sledijo povzetku motorističnih podatkov, pogojem potovanja in statistiki zadnje vožnje.

Navigacijo Premium Garmin odlikuje pogled razcepov Active Lane Guidance, Real Directions, 3D teren in še več. Nova funkcija pri usmerjanju uporablja prepoznavne znamenitosti, stavbe, semaforje in prometne znake. Na primer: “Zavijte desno pri semaforju.” Novi Active Lane Guidance poleg zemljevida prikazuje animirano grafiko, ki uporablja živobarvne puščice za usmerjanje na pravi vozni pas (na voljo samo za tuje jezike (EFIGS)). Foto navigacija omogoča motoristom, da pritisnejo na geo kodirano sliko, ki je shranjena na napravi, in začnejo z navigiranjem do želenega kraja. Motorrad Navigator V vključuje doživljenjsko posodbaljanje zemljevidov, če je kupljen s kartografijo Evrope ali Amerike.

Motoristi lahko še pred pričetkom vožnje v naprej načrtujejo izlete s pomočjo programa BaseCamp. Ta omogoča ustvarjanje daljših in podrobnejših potovanj z do 3750 vmesnimi točkami. Izlete je mogoče preprosto prenesti na navigacijsko napravo preko povezave USB.
BMW Navigator V je združljiv z aplikacijami Garmin Smartphone Link, Android in iPhone, ki omogočajo dostop ‘live services’, kot so na primer podatki o vremenu, cenah goriva in še mnogo več. Na voljo samo za tuje jezike (EFIGS).

BMW Navigator V vključuje BMW-jev nosilec s štirimi gumbi za upravljanje, ki omogočajo hiter dostop do funkcij za dodaten nadzor in uporabnost. Nosilec in naprava GPS sta preizkušena proti vibracijami, vodotesna (IPX-7 standard[1]), odporna na gorivo in UV žarke. R 1200 GS in K 1600 GT / GTL s tovarniško vgrajeno navigacijo omogočata nadzor funkcij z uporabo upravljalnika levi strani krmila.

BMW Motorrad Navigator V je na voljo pri BMW-jevih prodajalcih v Evropi in Severni Ameriki.

Naprava zdrži nenamerno potopitev v vodi globine do enega metra do 30 minut.

Press Release
Press Release
"Sporočilo za javnost" je v bistvu promocijsko besedilo športnika, ekipe, podjetja ali organizacije s katerim predstavljajo svojo verzijo realnosti, ki je lahko ali pa ni točna. Sporočila za javnost se izdajajo za namen obveščanja javnosti o dogodku, izdelku ali storitvi z vidika izdajatelja in če se zdi, da imajo informativno vrednost za naše bralce so objavljena na motosvet.com. Preberi več o tem...

Več novic

Zadnje novice