nedelja, 23. junija 2024

Louis Moto: nova kolekcija Fastway, lahkotnost in udobje!

Deli

Louis Moto predstavlja novo kolekcijo poletnih oblačil iz blaga in usnja. Model T-2201 iz ekskluzivne znamke Fastway je zračen in lahek dvodelni komplet, idealen za motoriste.

Zasnovan je s športnim krojem in je izjemno udoben, saj je izdelan iz polperforiranega bivoljega usnja, tkanine in elastičnih materialov.

Kombinacija odpornosti proti obrabi na ključnih mestih ter fleksibilnosti in elastičnosti, kjer je potrebna velika svoboda gibanja, omogoča temu modelu izjemno lahkotnost. Model Fastway T-2201 je certificiran v razredu A po najnovejših evropskih varnostnih standardih in vključuje številne zaščite. Dodatna hrbtna zaščita je na voljo po želji.

S kolekcijo Fastway T-2201 Louis Moto ponuja popolno ravnovesje med varnostjo, udobjem in lahkotnostjo, kar je idealno za vse motoriste, ki iščejo visoko kakovostno opremo za poletne vožnje.

RaVen
RaVen
Prihaja iz druge dimenzije in je strasten ljubitelj vsega, kar se tiče motorjev. Njegova nezemeljska strast se odraža v vsakem članku s katerimi navdušuje bralce s svojim znanjem in strastjo do motorjev, ter jih popelje na navdihujočo avanturo skozi svet motorističnega adrenalina.

Več novic

Zadnje novice