sobota, 25. maja 2024

Mitas predstavlja novo različico popularne pnevmatike SW-07 SPEEDWAY

Deli

Mitas predstavlja novo različico pnevmatike SW-07 SPEEDWAY, ki je ena najpogosteje uporabljenih pnevmatik na svetovni speedway sceni. Nova različica je najbolj napredna pnevmatika za speedway, kar jih je kdaj izdelal Mitas, in je zasnovana za najzahtevnejša tekmovanja v tem športu.

Gustavo Pinto Teixeira, podpredsednik Two Wheels pri Trelleborg Wheel Systems pravi: “Nova pnevmatika Mitas SW-07 SPEEDWAY je rezultat stalnih prizadevanj, da vsem našim dirkačem zagotovimo vrhunski izdelek, ki je kos vsem izzivom, s katerimi se soočajo.”

Mitas SW-07 SPEEDWAY

“Komaj čakamo, da dirkači začnejo uporabljati novo različico pnevmatike, saj verjamemo, da jim bo pomagala doseči vrhunske rezultate. Ponosni smo, da so nas pri razvoju podpirali številni vrhunski dirkači, zato bi se jim ob tej priliki radi zahvalili za njihovo tesno sodelovanje v vseh fazah razvoja.”

Nova zmes in konstrukcija pnevmatike SW-07 SPEEDWAY zagotavljata izboljšan oprijem in stično površino, s tem pa izjemno zmogljivost skozi celotno dirko. Nova različica je označena z oranžno črto.

Karakteristike nove Mitasove pnevmatike v celoti izpolnjujejo zahteve Mednarodne motociklistične zveze (FIM), zato se lahko uporabljajo na vseh dirkah in prvenstvih pod okriljem FIM.

Za več informacij o paleti Mitasovih izdelkov obiščite našo spletno stran https://www.mitas-moto.com/sl-si.

Več novic

NOVICE