nedelja, 19. maja 2024

Modeka je za leto 2015

Deli

Modeka je za leto 2015 predstavila nove modele, ki bodo v začetku nove sezone že na voljo v motoristični trgovini BS Center.

KOMPLET X-RENEGADE
Nova Modekina jakna X-RENEGADE – model 2015, je narejena iz odličnega materiala, ki je popolnoma neprepusten za veter in nepremočljiv, hkrati pa diha in ponuja veliko mero udobja med nošenjem.Za odlično zaščito poskrbijo SAS-Tec ščitniki na ramenih in komolcih (Level2), ter odstranljiva pena na hrbtni strani.
Jakna ima odstranljivo membrano ter snemljivo toplotno podlogo. Povezovalna zadrga omogoča nošenje jakne v kompletu z motorističnimi hlačam X-Renegade. Hlače so narejene iz 500D poliamida in dodatno ojačane v kritičnih predelih. SAS-Tec kolenski ščitniki (certificirani po EN 1621-1) so po višini nastavljivi. Hlače imajo prav tako odstranljivo membrano in toplotno podlogo ter so prav tako neprepustne za veter in popolnoma nepremočljive.

KOMPLET TOUR RIDER
Komplet Tour Rider je narejen iz visoko kakovostnega usnja, ki se ponaša z izjemno trpežnostjo. Jakna je opremljena s SAS-Tec ščitniki na hrbtni strani (Level2), ramenih in komolcih. Moto hlače so pa opremljene s SAS-Tec ščitniki na kolenih in kolkih. Modekin komplet Tour Rider je 100% nepremočljiv in neprepusten za veter. Odstranljiva membrana omogoča nošenje kompleta v vseh letnih časih.
Nova motoristična oblačila priznane blagovne znamke Modeka v salonu BS Center pričakujejo že v začetku sezone 2015!

Več novic

NOVICE